Signatory Vintage GLENALLACHIE 12 Years Old Cask Strength 2009 65,8% Vol. 0,7l in Tinbox | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Signatory Vintage GLENALLACHIE 12 Years Old Cask Strength 2009 65,8% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Zažite vynikajúcu chuť Signatory Vintage Glenallachie, ktoré dozrieva k dokonalosti viac ako desať rokov. Táto sudová whisky, prezentovaná v štýlovej plechovej škatuli, sľubuje chuťové dobrodružstvo, aké nemá obdoby. Jej robustný, vysoko odolný charakter zaručene zapôsobí aj na tých najnáročnejších znalcov whisky. Svojou bohatou, komplexnou chuťou a dymovými podtónmi je lahôdkou pre zmysly. Či už ste nadšencom whisky, alebo hľadáte dokonalý darček, táto Glenallachie je vynikajúcou voľbou. Vychutnajte si toto jedinečné, plné potešenie - dôkaz umenia tradičnej výroby whisky.

108,89 €

108,89 € Bez DPH

Popis
Odhaľte autentickú chuť Škótska s našimi Signatory Vintage Glenallachie Cask Strength v plechovej škatuli. Táto výnimočná jednosladová škótska whisky je pokladom pre všetkých milovníkov whisky. S láskou destilovaná a starostlivo zrejúca 12 rokov ponúka robustný chuťový profil, ktorý nemá konkurenciu.

Glenallachie Cask Strength nesie jedinečný charakter svojho pôvodu a môže sa pochváliť opojnou silou 65,8 % obj. Odhaľte tajomstvá Škótska s každým dúškom, pretože bohatá, komplexná chuť prináša nezabudnuteľný zážitok. Táto whisky vás vezme na zmyslovú cestu vďaka svojej odvážnej, plnej chuti, ktorá si podmaní vaše chuťové bunky.

Majstrovským dielom nie je len samotná whisky, ale aj plechová škatuľa, v ktorej sa dodáva. Elegantná, pevná plechová škatuľa zaručuje nielen bezpečnú prepravu, ale zároveň dodá vašej zbierke nádych noblesy. Je to dokonalý darček, či už ním obdarujete seba alebo niekoho blízkeho.

Tak prečo čakať? Prijmite pravého ducha Škótska s Signatory Vintage Glenallachie Cask Strength in Tinbox. Je to viac než len fľaša whisky - je to zážitok, ktorý čaká na vychutnanie. Pamätajte, že dobré veci sa dodávajú v malých baleniach, a táto whisky nie je výnimkou. Vychutnajte si ju zodpovedne!
Tabuľka dát
Nové
Brand
Glenallachie
Signatory Vintage
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)