Royal Salute 21 Years Old THE PEATED BLEND 40% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Royal Salute 21 Years Old THE PEATED BLEND 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si bohatú, dymovú chuť zmesi The Peated Blend od spoločnosti Royal Salute. Tento 21-ročný Scotch whisky je potešením pre zmysly, pretože sa môže pochváliť jedinečnou zmesou rašelinových destilátov, ktoré sľubujú robustnú a plnú chuť. Ideálna na útulné večery alebo veľkolepé oslavy, každý dúšok odhaľuje symfóniu chutí, od bohatých zemitých tónov až po jemné náznaky korenia. Je zabalená v nádherne spracovanej darčekovej škatuli a predstavuje ideálny darček pre milovníka whisky vo vašom živote. Zažite kráľovské zaobchádzanie s The Peated Blend od spoločnosti Royal Salute a nechajte svoje chuťové bunky vydať sa na nezabudnuteľnú cestu.

191,69 €

191,69 € Bez DPH

Popis
Potešte svoje zmysly bohatou, dymovou eleganciou The Peated Blend od spoločnosti Royal Salute - prémiovej whisky, ktorá je o triedu lepšia. Táto výnimočná zmes, uložená v štýlovej darčekovej škatuli, je stelesnením luxusu a je ideálna na výnimočné príležitosti alebo ako premyslený darček pre nadšencov whisky.

Táto 21-ročná zmes je majstrovskou symfóniou chutí a ponúka jedinečný zážitok s rašelinovým nádychom, ktorý ju odlišuje od bežných whisky. Prvý dúšok odhalí jemnú, zamatovú štruktúru s harmonickou zmesou dymových a sladkých tónov, ktorá zanecháva teplý, dlhotrvajúci záver, ktorý si milovníci whisky vychutnajú.

The Peated Blend nie je len o chuti, ale o celkovom zážitku. Od okamihu otvorenia fľaše vás privíta robustná, dymová aróma, ktorá pripraví pôdu pre nasledujúcu nádhernú cestu. Každý dúšok je objavovaním bohatých, komplexných chutí, čo je dôkazom zručnosti a remeselnej zručnosti, ktorá sa vkladá do každej fľaše.

Čo však skutočne odlišuje zmes The Peated Blend od ostatných, je jej dedičstvo. Táto whisky, vyrábaná značkou Royal Salute, ktorá je synonymom dokonalosti a luxusu, stelesňuje dôkladnú pozornosť venovanú detailom a snahu o dokonalosť, ktorá ich definuje.

Či už ste teda skúsený znalec whisky, alebo nováčik, ktorý chce objavovať, The Peated Blend je zážitok, ktorý si nesmiete nechať ujsť. Doprajte si dymovú bohatosť a objavte whisky, ktorá je skutočne výnimočná. Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta rašelinou nasýteného luxusu s The Peated Blend od spoločnosti Royal Salute ešte dnes.
Tabuľka dát
Nové
Región
Speyside
chat Komentáre (0)