🌾Glen Moray Smoky Classic Peated Single Malt 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glen Moray Smoky Classic Peated Single Malt 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

29,69 €

29,69 € Bez DPH

Popis
Potešte svoje zmysly s Glen Moray Smoky Classic Peated Single Malt, oduševnenou ódou na Scotch whisky. Táto fascinujúca single malt whisky je skutočným pôžitkom pre chuťové bunky, pretože ponúka vynikajúcu zmes dymovej rašeliny a klasickej sladovej chuti.

Vyrobená v srdci škótskej oblasti Speyside, Glen Moray Smoky Classic Peated Single Malt stelesňuje autentickú chuť tradičných Scotch whisky. Je to skutočná pocta umeniu výroby whisky, ktorá kombinuje rašelinový údený jačmeň s jedinečným procesom dozrievania v liehovare a prináša bohatý, plný chuťový zážitok.

Jeden dúšok Glen Moray Smoky Classic Peated Single Malt a prenesiete sa do drsnej škótskej krajiny. Zažite výrazný dymový podtón, ktorý ustupuje dlhotrvajúcej sladkej sladovej dochuti, dokonale vyváženej jemnými tónmi medu a vanilky. Je to symfónia chutí, ktorá určite poteší každého nadšenca whisky.

The Glen Moray Smoky Classic Peated Single Malt sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti. Či už ide o narodeniny, výročie alebo jednoducho o gesto vďaky, táto single malt whisky je darčekom, ktorý hovorí za všetko.

Tak prečo čakať? Spoznajte očarujúci svet tradičnej Scotch whisky s Glen Moray Smoky Classic Peated Single Malt. Je to viac ako len nápoj, je to cesta do srdca bohatého dedičstva škótskej whisky. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo s trochou vody, aby ste naplno odhalili jej potenciál. Nech už si vyberiete akýkoľvek spôsob, zaručujeme vám, že to bude nezabudnuteľný zážitok.

Objavte Glen Moray Smoky Classic Peated Single Malt, kde sa tradícia snúbi s chuťou a prináša skutočne fascinujúci zážitok z whisky.
Tabuľka dát
Glen Moray
Nové
chat Komentáre (0)