🌾MacNair's Lum Reek 10 Years Old CASK STRENGTH Batch 2 55,8% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MacNair's Lum Reek 10 Years Old CASK STRENGTH Batch 2 55,8% Vol. 0,7l

1.40 kg

71,39 €

71,39 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatý, dymový pôvab MacNair's Lum Reek Cask Strength Whisky. Uložená v elegantnej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom pre milovníka whisky vo vašom živote alebo luxusným potešením pre vás. Táto 10-ročná šarža je destilovaná na sudovú silu, čo vytvára robustný, plný zážitok, ktorý nie je pre slabé povahy.

Po dúšku pálenky Lum Reek sa odhaľuje podmanivý tanec chutí - spomeňte si na dub, rašelinový dym a náznak sladkej vanilky. Táto whisky, majstrovsky vyrobená v Škótsku, vzdáva hold tradičným destilačným metódam, čo zaručuje autentický a nezabudnuteľný zážitok.

Nezabúdajme ani na pútavú fľašu - tá je sama o sebe umeleckým dielom. Elegantný, sofistikovaný dizajn odráža kvalitu whisky, ktorá sa v nej nachádza, a je tak výnimočným doplnkom každej skrinky s alkoholom.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do zložitého sveta MacNair's Lum Reek Cask Strength Whisky ešte dnes. Či už ste skúsený milovník whisky, alebo nováčik, je to cesta chuti, ktorú si nebudete chcieť nechať ujsť.

Nezabudnite, že whisky si najlepšie vychutnáte zodpovedne. Vychutnajte si chute, oceňte remeselné spracovanie a predovšetkým - užite si zážitok.

S MacNair's Lum Reek je každý dúšok oslavou.
Tabuľka dát
MacNair's
Nové
chat Komentáre (0)