The Singleton Dufftown 15 Years Old FRUITY DECADENCE 40% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Singleton Dufftown 15 Years Old FRUITY DECADENCE 40% Vol. 0,7l

1.40 kg

55,79 €

55,79 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme Singleton Dufftown Fruity Decadence! Táto fľaša single malt whisky je potešením pre všetkých milovníkov whisky Scotch je uložená v elegantnej darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Táto whisky, ktorá dokonale zrela 15 rokov, sa môže pochváliť dekadentným 40 % objemom, ktorý ponúka robustný a zároveň jemný chuťový profil.

Singleton Dufftown Fruity Decadence je cesta pre vaše zmysly. V okamihu, keď fľašu rozpečatíte, privíta vás bohatá, lákavá vôňa zrelého ovocia a medového duba. V chuti je to symfónia chutí - myslite na ovocie zo sadu, vanilku a náznak korenia, ktorá vedie k teplému, dlhotrvajúcemu záveru.

Táto whisky, vyrobená s dôkladnou pozornosťou k detailom, je dôkazom odborných znalostí majstrov liehovarníkov z Dufftownu. Je dôkazom toho, že trpezlivosť skutočne prináša tie najlepšie výsledky. Každý dúšok vás prenesie do pokojnej krajiny Škótska a umožní vám zažiť samotnú dušu tohto legendárneho regiónu výroby whisky.

Či už ste nadšenec whisky, alebo nováčik, ktorý chce spoznávať, The Singleton Dufftown Fruity Decadence musíte mať. Nie je to len fľaša whisky - je to oslava remesla, tradície a chuti. Tak prečo čakať? Doplňte svoju zbierku o kúsok škótskeho luxusu alebo prekvapte niekoho výnimočného týmto výnimočným darčekom.

Nezabudnite, že nejde o pitie whisky, ale o ochutnávku kúska histórie. Vychutnajte si Singleton Dufftown Fruity Decadence zodpovedne a vychutnajte si každú kvapku tohto škótskeho tekutého zlata. Na zdravie a nezabudnuteľný degustačný zážitok!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)