Royal Salute 30 Years Old KEY TO THE KINGDOM Blended Scotch Whisky 40% Vol. 0,5l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Royal Salute 30 Years Old KEY TO THE KINGDOM Blended Scotch Whisky 40% Vol. 0,5l

1.40 kg

525,89 €

525,89 € Bez DPH

Popis
Pripravte sa na skutočne majestátny zážitok s miešanou kávou Royal Salute Key to the Kingdom Scotch Whisky. Táto znamenitá zmes, ktorá zreje tri desaťročia, je dôkazom umenia výroby whisky a skutočnou lahôdkou pre všetkých milovníkov kvalitných destilátov.

Táto miešaná škótska whisky, prezentovaná v krásnej darčekovej škatuli, je oslavou remeselnej zručnosti a tradície. Každý dúšok odhaľuje symfóniu chutí od bohatého ovocia po jemné korenie a náznak dymu, ktoré sú harmonicky zmiešané a vytvárajú nezabudnuteľný degustačný zážitok. Dlhý a hrejivý záver whisky je prísľubom dlhotrvajúcej chuti, po ktorej budete túžiť po ďalšom dúšku.

The Royal Salute Key to the Kingdom Blended Scotch Whisky je povinnou výbavou každého nadšenca whisky. Či už hľadáte dokonalý darček pre milovníka whisky, alebo chcete obohatiť svoju vlastnú zbierku, táto zmes vám nepochybne dodá nádych kráľovskej noblesy.

Nielenže chutí božsky, ale elegantné balenie z nej robí aj úžasný výstavný kúsok. Prečo teda nerozmaznávať seba alebo niekoho blízkeho touto luxusnou whisky? Nie je to len nápoj, je to zážitok kráľovských rozmerov.

Nezabudnite, že kľúč k odomknutiu kráľovstva znamenitej chuti sa nachádza v tejto fľaši. Pozdvihnite teda prípitok na najkrajšie okamihy života so zmesou Royal Salute Key to the Kingdom Scotch Whisky.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)