Aberlour TRIPLE CASK Speyside Single Malt 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Speyside Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aberlour TRIPLE CASK Speyside Single Malt 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

54,39 €

54,39 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme Aberlour TRIPLE CASK Speyside Single Malt, splnený sen milovníkov whisky. Tento prémiový destilát s objemom 40 % obj. 0,7 l nie je len nápojom, je to zážitok - cesta bohatým dedičstvom škótskej Speyside regiónu. Jedinečnou predajnou výhodou tejto single malt whisky je proces zrenia v troch sudoch, ktorý jej dodáva jedinečnú komplexnosť a hĺbku chuti.

Základné vlastnosti:

- Trojité zrenie v sude: Táto whisky dozrieva v troch rôznych druhoch sudov - americkom dubovom, európskom dubovom a sherry. Tento jedinečný proces dodáva whisky rozmanitú škálu chutí a vôní, čím vytvára mnohovrstvový zmyslový zážitok.

- Speyside Single Malt: Pochádza z Speyside táto whisky nesie charakteristický charakter tejto oblasti, ktorá je známa svojimi hladkými a elegantnými sladovými whisky.

- Objem alkoholu 40 %: Táto single malt whisky s objemom alkoholu 40 % dosahuje dokonalú rovnováhu medzi silou a chuťou.

- Darčekové balenie: Aberlour TRIPLE CASK sa dodáva v atraktívnej darčekovej krabici, ktorá je ideálnym darčekom pre znalcov whisky.

Výhody:

Triple cask proces zrenia je vo svete whisky prelomový. Každý typ suda prispieva ku konečnému produktu niečím jedinečným. Americké dubové sudy dodávajú sladké vanilkové tóny, európske dubové sudy bohaté ovocné chute a sudy po sherry dodávajú tmavú, korenistú komplexnosť.

Keďže sa jedná o Speyside táto whisky je ako single malt whisky veľmi prestížna. Speyside whisky sú známe svojou sofistikovanosťou a eleganciou a Aberlour TRIPLE CASK nie je výnimkou.

Objem alkoholu 40 % zaručuje robustnú, plnú chuť bez toho, aby zahltila chuťové bunky. Je dostatočne silná, aby uspokojila skúsených konzumentov whisky, a zároveň dostatočne jemná, aby si ju mohli vychutnať aj nováčikovia.

Darčekové balenie dodáva tejto prémiovej whisky nádych luxusu. Je to ideálny darček na zvláštne príležitosti alebo dokonalý doplnok vašej vlastnej zbierky whisky.

Použitie a bezpečnosť:

Vychutnajte si Aberlour TRIPLE CASK zodpovedne. Vychutnajte si každý dúšok, aby ste naplno ocenili jej komplexné chute a vône. Najlepšie si ju vychutnáte čistú alebo s trochou vody, aby sa jej chuť otvorila. Vždy pamätajte, že kľúčom k vychutnávaniu whisky je striedmosť.

Porovnanie:

Pri porovnaní s inými jednosladovými whisky na trhu vyniká Aberlour TRIPLE CASK jedinečným procesom zrenia v troch sudoch. Výsledkom tohto inovatívneho prístupu je whisky s väčšou hĺbkou a komplexnosťou chuti. Napriek prémiovým vlastnostiam je jej cena konkurencieschopná a ponúka vynikajúci pomer ceny a kvality.

Na záver možno povedať, že Aberlour TRIPLE CASK Speyside Single Malt je viac ako len whisky. Je to oslava škótskeho dedičstva, dôkaz inovatívnych techník zrenia a zmyslový zážitok, ktorý poteší každého milovníka whisky. Svojou bohatou chuťou, elegantným balením a konkurencieschopnou cenou je to whisky, ktorá skutočne patrí do svojej vlastnej triedy.
Tabuľka dát
Aberlour
Nové
chat Komentáre (0)