Tschida Angerhof Merlot Spätlese 2022 8% Vol. 0,75l | Sladké víno a dezertné víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tschida Angerhof Merlot Spätlese 2022 8% Vol. 0,75l

1.40 kg
Vychutnajte si bohatú, plnú chuť Tschida Angerhof Merlot Spätlese, šťavnatého červeného vína, ktoré je o pôžitku. Tento Merlot so zamatovou textúrou a nádychom tmavého ovocia je skutočným potešením pre zmysly. Vyrobené so starostlivosťou, je dokonalým spoločníkom k srdečnému jedlu alebo útulnému večeru. Tak prečo čakať? Odklopte zátku, vdýchnite jeho hlbokú arómu a nechajte svoje chuťové poháriky, aby si vychutnali jeho výnimočnú chuť. Pite Tschida Angerhof Merlot Spätlese, pretože si zaslúžite len to najlepšie!

11,69 €

11,69 € Bez DPH

Popis
Doprajte si luxusnú chuť vína Tschida Angerhof Merlot Spätlese. Toto jedinečné červené víno je lahôdkou pre znalcov aj príležitostných konzumentov. Tento Merlot Spätlese, vyrobený v srdci rakúskej vinárskej oblasti, sa môže pochváliť zmesou bohatých chutí a hodvábnou textúrou, ktorá zanechá trvalý dojem.

Hlboká rubínová farba vína naznačuje jeho komplexnosť. Vo vôni očakávajte opojnú zmes zrelých čerešní, horkej čokolády a šepotu vanilky. Po dúškoch sa odhalí vyvážená paleta ovocnej sladkosti, ktorú podčiarkuje náznak tanínov a hladký, zamatový záver.

Tschida Angerhof Merlot Spätlese sa vyznačuje neskorým zberom. Toto víno sa vyrába z hrozna, ktoré sa necháva na viniči dlhšie ako zvyčajne, čo mu umožňuje dosiahnuť vyšší obsah cukru. Výsledkom je víno, v ktorom sa spája plný charakter Merlotu so sladkosťou neskorého zberu, čo vytvára jedinečný, nezabudnuteľný chuťový profil.

Tschida Angerhof Merlot Spätlese nie je len fľaša vína - je to zážitok. Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si jednoducho doprajete pohostenie, toto víno na vás určite urobí dojem. Skombinujte ho so svojím obľúbeným steakom alebo bohatým čokoládovým dezertom, aby ste získali vynikajúci kulinársky zážitok.

Tak prečo čakať? Objavte vznešenú chuť vína Tschida Angerhof Merlot Spätlese ešte dnes. Je to viac než len víno - je to oslava vo fľaši.
Tabuľka dát
Tschida
Nové
chat Komentáre (0)