🌾Penderyn ROYAL Welsh Whiskey Icons of Wales Nr. 6 43% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Penderyn ROYAL Welsh Whiskey Icons of Wales Nr. 6 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, jemnú chuť Penderyn Royal Welsh Whisk(e)y, skutočný klenot zo série Icons of Wales. Táto jedinečná whiskey je dokonalým spojením tradície a inovácie a ponúka lákavú zmes, ktorá poteší vaše zmysly. Penderyn Royal Welsh si vychutnáte v čistom stave alebo v kokteile Whisk(e)y je pre znalcov whiskey ako stvorená. Jej výrazná chuť a elegantné balenie z nej robia ideálny darček na špeciálne príležitosti. Pozdvihnite pohár a oslavujte s whisky Penderyn Royal Welsh Whisk(e)y, skutočnou ikonou Walesu. Na zdravie!

61,19 €

61,19 € Bez DPH

Popis
Doprajte si kráľovskú chuť s Penderyn Royal Welsh Whisk(e)y, ikonou Walesu. Tento vynikajúci destilát je skutočným svedectvom bohatého dedičstva whiskey z Walesu a pýši sa robustnou chuťou a neodolateľnou vôňou, ktorá vás prenesie priamo na svieži waleský vidiek.

Dúšok whisky Penderyn Royal Welsh Whisk(e)y je ako cesta v čase, pretože ponúka jedinečnú zmes tradičných metód varenia a moderných destilačných techník. Každá fľaša stelesňuje ducha Walesu, jeho živú kultúru a neochvejnú vášeň pre vynikajúcu kvalitu liehovín.

Odhaľte symfóniu chutí, keď si nalejete pohár tejto prémiovej whisky. Je hladká a bohatá, so správnym nádychom sladkosti. Každý dúšok odhalí tóny sušeného ovocia, vanilky a jemného korenia, ktoré vyvrcholia dlhým, dlhotrvajúcim záverom. Táto whiskey je skutočným potešením pre vaše zmysly a je rovnako príjemná na vychutnanie ako na pohľad.

Penderyn Royal Welsh Whisk(e)y je ideálna na každú príležitosť. Či už si pripíjate na špeciálnu udalosť, relaxujete po dlhom dni, alebo si jednoducho užívate pokojný večer doma, táto whiskey určite pozdvihne váš zážitok.

Nie je to však len o chuti - Penderyn Royal Welsh Whisk(e)y sa dodáva aj v nádherne navrhnutej fľaši, ktorá odráža eleganciu a sofistikovanosť destilátu v nej. Vďaka výraznému baleniu je dokonalým darčekom pre nadšencov whisky alebo výrazným doplnkom vašej vlastnej zbierky.

Zažite čaro Walesu s whisky Penderyn Royal Welsh Whisk(e)y - ktorá je poctou tradícii, remeselnej zručnosti a snahe o dokonalosť. Vychutnajte si každý dúšok a ponorte sa do sveta bezkonkurenčnej chuti a kvality. Nie nadarmo je ikonou Walesu - stačí ochutnať a pochopíte prečo.
Tabuľka dát
Penderyn
Nové
Brand
Penderyn
Krajina pôvodu
Anglicko
chat Komentáre (0)