🌾Penderyn FARADAY Travel Retail Exclusive 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Penderyn FARADAY Travel Retail Exclusive 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Spoznajte čistú eleganciu exkluzívnej cestovnej kolekcie Penderyn FARADAY. Táto jedinečná jednosladová whisky v elegantnej darčekovej škatuľke je dokonalým spoločníkom na cesty. Exkluzívne v cestovnom maloobchode vás tento vynikajúci dúšok vezme na chuťovú cestu, aká nemá obdobu. Destilovaná s maximálnou starostlivosťou prináša hladkú, bohatú chuť, ktorá určite poteší znalcov whisky. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Vychutnajte si chuť Penderyn FARADAY, pretože o dobré veci v živote sa treba deliť a oslavovať ich. Vezmite si svoju fľašu ešte dnes a nechajte svoje chuťové poháriky cestovať po svete!

40,69 €

40,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Penderyn FARADAY Travel Retail Exclusive v nádherne spracovanej darčekovej krabičke. Táto výrazná waleská whisky je povinnou výbavou pre milovníkov aj začiatočníkov. Penderyn FARADAY nie je len nápoj, je to zmyslový zážitok. Táto whisky s bohatým jantárovým odtieňom a hladkým záverom je dôkazom umenia destilácie.

Roztočte ju vo svojom pohári a chvíľu si vychutnajte jej vôňu. Vôňa whisky Penderyn FARADAY je nádhernou zmesou sladkého karamelu, zrelého ovocia a jemného nádychu dubového dreva. Je to predohra k symfónii chutí, ktorá sa čoskoro rozvinie na vašom podnebí.

Napite sa. Prvé, čo vás zasiahne, je komplexnosť chutí. Je to harmonická zmes sladkých, korenistých a dymových tónov, ktoré vám tancujú na jazyku. Zmes bohatého medu, pikantnej škorice a dymového duba pretrváva a každý dúšok je nezabudnuteľným zážitkom.

Penderyn FARADAY nie je len o chuti, ale aj o ceste. Je to cesta, ktorá vás prevedie sviežou krajinou Walesu, kde sa získavajú tie najlepšie suroviny, a do srdca liehovaru Penderyn, kde sa stretávajú stáročné metódy s modernými inováciami.

Táto exkluzívna cestovná whisky je uložená v elegantnej darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom pre milovníka whisky vo vašom živote. Alebo si ju doprajte sami, zaslúžite si ju! Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho chcete oddýchnuť po dlhom dni, Penderyn FARADAY je dokonalým spoločníkom.

Zažite kúzlo waleskej whisky. Zažite Penderyn FARADAY.
Tabuľka dát
Penderyn
Nové
Brand
Penderyn
Krajina pôvodu
Anglicko
chat Komentáre (0)