Rampur DOUBLE CASK Indian Single Malt Whisky 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit Säckchen | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rampur DOUBLE CASK Indian Single Malt Whisky 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit Säckchen

1.40 kg
Pripravte sa na objavovanie vynikajúcej chuti indického vína Rampur Double Cask Single Malt Whisky. Táto jedinečná zmes, uložená v luxusnej darčekovej škatuľke s vrecúškom, je skutočným dôkazom bohatého dedičstva indickej výroby whisky. Jej výrazná chuť so 45 % objemu alkoholu ponúka robustný a zároveň jemný zážitok, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre znalcov whisky aj odvážnych začiatočníkov. Proces zrenia v dvojitom sude dodáva chuti hĺbku a komplexnosť. Vezmite si fľašu teraz a vydajte sa na dráždivú cestu za exotickými indickými chuťami. Nezabudnite, že to nie je len whisky, je to zážitok!

72,89 €

72,89 € Bez DPH

Popis
Zažite vynikajúcu chuť indického vína Rampur Double Cask Single Malt Whisky, skutočný klenot vo svete liehovín. Táto výnimočná whisky je potešením pre zmysly s bohatým, sofistikovaným chuťovým profilom, ktorý vás určite nechá vychutnať si každú kvapku.

Rampur Double Cask, vyrobená s vášňou a precíznosťou na úpätí Himalájí, je jednosladová whisky, aká nemá obdobu. Zreje v dvoch rôznych sudoch - z amerického duba Bourbon a európskych dubových sudoch po sherry. Tento jedinečný proces zrenia v dvojitých sudoch dodáva whisky výnimočnú hĺbku a komplexný charakter.

Po prvom dúšku vás privíta harmonická zmes sviežeho tropického ovocia, jemného korenia a náznaku sladkej vanilky. Záver je dlhý a hrejivý, s príťažlivým nádychom suchého ovocia a sherry.

Nie je to však len whisky, ktorá je umeleckým dielom. Rampur Double Cask sa dodáva krásne zabalená v darčekovej škatuli, spolu s vreckom. Či už ste znalec whisky, alebo hľadáte dokonalý darček pre milovníka whisky, táto indická Single Malt je voľba, ktorú nebudete ľutovať. Je to viac ako len nápoj, je to zážitok, cesta chuti, ktorá určite zanechá trvalý dojem.

Vychutnajte si indickú whisky Rampur Double Cask Single Malt Whisky čistý, s ľadom alebo s trochou vody a objavte svet jedinečnej chuti a jemnosti. Vychutnajte si esenciu jemnej indickej whisky, ktorá je dokonale prepracovaná.
Tabuľka dát
Rampur
Nové
Krajina pôvodu
India
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)