Paul John CLASSIC Select Cask Indian Single Malt Whisky 55,2% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Paul John CLASSIC Select Cask Indian Single Malt Whisky 55,2% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Objavte lákavý svet indickej whisky s Paul John CLASSIC Select Cask. Táto jednosladová whisky, ručne vyrábaná v indickom tropickom raji Goa, určite poteší vaše chuťové bunky. Jej bohatá, medom obalená chuť manuka medu a korenia spolu s tónmi kakaa a sladu poskytujú dlhotrvajúci, svieži záver. Či už ste nadšenec whisky alebo nováčik, táto klasická výberová sudová whisky sa dodáva v úžasnej darčekovej škatuli, takže je ideálnym potešením pre vás alebo špeciálnym darčekom pre milovníka whisky vo vašom živote. Prijmite netradičné s Paul John CLASSIC Select Cask - exotický nádych, ktorý váš domáci bar potrebuje!

59,19 €

59,19 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Paul John CLASSIC Select Cask Indian Single Malt Whisky, vašu novú voľbu pre hladký, bohatý nápoj, ktorý je ideálny pre každú príležitosť. Uložená v štýlovej darčekovej škatuli je ideálnym darčekom pre znalcov whisky alebo príjemným potešením pre vás.

Táto Classic Select Cask Whisky je jedinečný klenot z Indie, krajiny známej svojou pestrou, živou kultúrou a teraz aj prvotriednou whisky. Toto nie je len ďalšia single malt whisky. Paul John odborne spojil tradičné techniky výroby whisky s osobitým podnebím Indie a unikátnym jačmeňom, aby vytvoril jedinečný chuťový profil.

Komplexná zmes chutí zahalí vaše chuťové bunky do symfónie chutí. Pri každom dúšku si všimnete jemnú sladkosť, náznak korenia a dotyk rašeliny. Všetko završuje dlhotrvajúci záver, po ktorom budete túžiť po ďalšom dúšku.

Vychutnajte si túto whisky priamo, s ľadom alebo vo svojom obľúbenom kokteile. V každom prípade sa zúčastníte na bohatom, luxusnom zážitku, ktorý vám môže ponúknuť len Paul John. Tento Classic Select Cask Indian Single Malt Whisky je viac ako len nápoj; je to cesta za chuťou, tradíciou a výnimočným remeselným spracovaním.

Či už ste nadšenec whisky alebo niekto, kto oceňuje prémiový nápoj, tento indický Single Malt Whisky je potrebné vyskúšať. Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta Paul John a preskúmajte hlbiny tejto klasickej whisky z vybraných sudov. Je to zážitok, ktorý sľubuje, že bude rovnako nezabudnuteľný ako samotný nápoj.

Nezabudnite, že veľké chvíle sa začínajú s Paul John Classic Select Cask Indian Single Malt Whisky. Na zdravie!
Tabuľka dát
Nové
Krajina pôvodu
India
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)