Paul John CHRISTMAS EDITION Indian Single Malt Whisky 2020 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Paul John CHRISTMAS EDITION Indian Single Malt Whisky 2020 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Doprajte si sviatočnú atmosféru s Paul John CHRISTMAS EDITION Indian Single Malt Whisky. Tento božský nápoj z indického tropického raja Goa musí mať každý milovník whisky. Jej komplexná chuť medu, škorice a ovocného koláča sa nádherne rozvíja a zanecháva teplý, korenistý záver. Je starostlivo vyrobená, dozrieva v sudoch z amerického duba a dokonale sa plní do fliaš s objemom 46 %, čo zaručuje bohatý a hladký zážitok. Navyše sa dodáva v úžasnej darčekovej škatuli, takže je dokonalým darčekom pre blízkych. Oslávte toto ročné obdobie s Paul John's CHRISTMAS EDITION - fľašou úplného pôžitku!

46,89 €

46,89 € Bez DPH

Popis
Oslavujte štýlovo s vianočnou edíciou Paul John Indian Single Malt Whisky! Túto sviatočnú edíciu, krásne prezentovanú vo vkusnej darčekovej škatuli, ručne vyrobili majstri liehovarníci spoločnosti Paul John, známi svojimi výnimočnými indickými whisky. Vianočná edícia sa môže pochváliť hladkým, plným chuťovým profilom, ktorý je potešením pre zmysly. Každý dúšok odhalí nádhernú symfóniu bohatých ovocných tónov s nádychom korenia, ktoré pripomínajú teplé, útulné sviatočné obdobie. Rovnako lákavá je aj príťažlivá vôňa whisky, plná sladkých, orieškových a korenistých tónov.

Táto single malt whisky je ideálnym darčekom na oslavu sviatkov alebo jednoducho na potešenie seba samého. Či už ste skúsený nadšenec whisky, alebo nováčik vo svete single malt whisky, Paul John Christmas Edition vás určite zaujme svojou podmanivou chuťou a luxusnou prezentáciou.

Nezabudnite, že dobré veci si vyžadujú čas. Táto whisky je trpezlivo vyzrievaná, aby sa dosiahla dokonalá rovnováha chutí. Výsledkom je skutočne prémiový destilát, ktorý je dôkazom remeselnej zručnosti liehovarníkov Paul John. Nalejte si teda pohár, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si luxusnú chuť vianočnej edície Indian Single Malt Whisky. Vychutnajte si tento okamih, je to duch sviatkov v pohári!
Tabuľka dát
Nové
Krajina pôvodu
India
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)