🌾Amrut PORT PIPE Indian Single Malt Whisky 60% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amrut PORT PIPE Indian Single Malt Whisky 60% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Zažite bohatú, výraznú chuť indického prístavu Amrut Port Pipe Single Malt Whisky. Táto prémiová whisky, destilovaná v srdci Indie, je skutočným potešením pre znalcov. Whisky, ktorá dozrieva vo vysokokvalitných portských rúrach, sa môže pochváliť jedinečnou kombináciou exotického korenia, sušeného ovocia a karamelových tónov. Každý dúšok vás prenesie do pulzujúcej krajiny Indie. Whisky je zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček pre milovníkov whisky. Ponorte sa do sveta znamenitých indických sladových whisky so značkou Amrut Port Pipe. Nezabudnite, že to nie je len whisky, je to zážitok!

161,89 €

161,89 € Bez DPH

Popis
Zažite jedinečnú chuť indickej remeselnej výroby s indickým prístavom Amrut Port Pipe Single Malt Whisky. Tento jedinečný destilát je dokonalou kombináciou tradičných destilačných techník a moderných chutí, vďaka čomu je nevyhnutnosťou pre všetkých nadšencov whisky.

Amrut Port Pipe pochádza z pulzujúcej Indie Whisky je dôkazom majstrovstva pri výrobe whisky. Zreje v autentických sudoch po portskom, môže sa pochváliť zložitým chuťovým profilom, ktorý pozostáva z bohatej palety ovocných a korenistých podtónov.

Po otvorení fľaše vaše zmysly privíta fascinujúca vôňa sušeného ovocia, čokolády a jemného náznaku korenia. Po prvom dúšku sa rozvinie komplexná chuť, ktorá ponúka nádhernú zmes sladkosti a korenia a zanecháva na jazyku dlhotrvajúci, hrejivý záver.

Je zabalená v elegantnej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček na oslavy alebo vynikajúci doplnok do vašej osobnej zbierky. Či už ste skúsený znalec whisky, alebo začiatočník, Port Pipe Amrut Whisky určite zaujme svojím exotickým šarmom a robustnou chuťou.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do okúzľujúceho sveta indickej single malt whisky so značkou Amrut Port Pipe. Zažite chuť, ktorá je rovnako neuveriteľná ako cesta, ktorú prešla. Na zdravie na dobré časy a výnimočnú whisky!
Tabuľka dát
Amrut
Nové
Krajina pôvodu
India
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)