🌾Amrut PEATED Indian Single Malt Whisky CASK STRENGTH 62,8% Vol. 0,7l in Tinbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amrut PEATED Indian Single Malt Whisky CASK STRENGTH 62,8% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Zažite silnú, dymovú chuť indického korenia Amrut Peated Single Malt Whisky Sudová sila. Táto jedinečná whisky uložená v štýlovej plechovej škatuli je skutočným skvostom z Indie. Vďaka vysokému obsahu alkoholu sľubuje silnú, plnú chuť. Jej rašelinou nasýtená bohatosť je potešením pre zmysly a ponúka hladký záver, ktorý pretrváva. Ideálna pre milovníkov whisky, ktorí oceňujú hĺbku a komplexnosť svojho nápoja. Vychutnajte si ju priamo, s ľadom alebo v koktejli - je to všestrannosť v najlepšej podobe. Spoznajte túto exotickú krásu a pozdvihnite svoju cestu za whisky do nových výšin. Popíjajte a vychutnávajte si zážitok z whisky Amrut!

75,69 €

75,69 € Bez DPH

Popis
Zažite chuť Indie s našou indickou kávou Amrut Peated Single Malt Whisky. Táto jedinečná ponuka pochádza priamo zo srdca Bangalúru a nesie zemitý, dymový chuťový profil, ktorý určite zapôsobí na každého milovníka whisky.

Každý dúšok našej whisky vás prenesie do tropického podnebia Indie, kde sa náš jačmeň starostlivo pestuje, lúska a destiluje do dokonalosti. Táto sladová whisky sa plní do fliaš so sudovou silou, čo zaručuje plnú, robustnú chuť, ktorou je spoločnosť Amrut známa.

Čím sa vyznačuje indická whisky Amrut Peated Single Malt Whisky je jej výrazná rašelinová chuť. Rašelina jej dodáva dymovú, zemitú chuť, ktorá pretrváva na jazyku a robí z každého dúšku jedinečný zážitok. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí majú radi whisky s nádychom dymu.

Táto whisky sa dodáva v elegantnej plechovej škatuľke, čo z nej robí vynikajúci darček pre znalca alkoholu vo vašom živote. Či už ide o narodeniny, výročie, alebo len tak, obdarovaný sa poteší, keď do svojej zbierky pridá túto exotickú indickú whisky.

Nenechajte si ujsť príležitosť vychutnať si túto výnimočnú whisky. Pamätajte, že dobré veci prichádzajú k tým, ktorí čakajú - a s každým pohárom indickej peatovanej whisky Amrut Single Malt Whisky, pocítite odhodlanie a čas, ktoré boli vynaložené na vytvorenie každej kvapky.

Takže ste pripravení posunúť svoju hru na whisky na vyššiu úroveň? Vyskúšajte našu indickú whisky Amrut Peated Single Malt Whisky ešte dnes. Nie je to len nápoj, je to zážitok.
Tabuľka dát
Amrut
Nové
Krajina pôvodu
India
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)