🌾Amrut Indian FUSION Single Malt Whisky 50% Vol. 0,7l in Tinbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amrut Indian FUSION Single Malt Whisky 50% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Zažite exotickú chuť indickej kuchyne Amrut Fusion Single Malt Whisky. Táto výnimočná whisky spája najlepší indický a škótsky jačmeň a vytvára nezabudnuteľný nápoj. Je bohatá, hladká a plná lákavých chutí - ideálna na ďalšiu oslavu alebo pokojný večer. Je uložená v štýlovej plechovej škatuľke a je tiež ideálnym darčekom pre znalcov whisky. Objavujte spojenie kultúr s každým dúškom tejto jemnej indickej single malt whisky. Nenechajte si ujsť príležitosť a vylepšite svoju hru s whisky Amrut Indian Fusion ešte dnes!

50,79 €

50,79 € Bez DPH

Popis
Odhaľte pravú podstatu indického remesla s každým dúškom Amrut Fusion Single Malt Whisky. Táto prémiová whisky, nádherne zabalená v jedinečnej plechovej škatuľke, je skvelým spojením indických a škótskych liehovín, ktoré ponúka skutočne globálny chuťový zážitok.

Vychutnajte si bohatý a intenzívny chuťový profil, ktorý vzniká zrením v dubových sudoch v blahodarnom indickom podnebí. Starostlivé spojenie rašelinového škótskeho jačmeňa s nerašelinovým indickým sladom vytvára harmonickú symfóniu chutí. Táto whisky nie je len nápoj, je to cesta, ktorá vás prenesie do srdca Indie s nádychom škótskeho šarmu.

V nose sa odhaľuje nádherná zmes ovocných a sladových tónov s nádychom dymu. Keď si dáte prvý dúšok, jeho bohatá, plná chuť s tónmi horkej čokolády, dubového dreva a nádychom korenia zahalí vaše chuťové bunky. Záver je dlhý, hrejivý a zanecháva príjemne dymovú dochuť.

Či už ste znalec alebo začiatočník, Amrut Fusion Single Malt Whisky vás určite zaujme. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo s trochou vody, aby ste odhalili jej komplexné chute.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta indickej single malt whisky s Amrut Fusion. Je to viac než len nápoj - je to príbeh o spojení dvoch kultúr, príbeh o fúzii, ktorý určite poteší vaše zmysly.
Tabuľka dát
Amrut
Nové
Krajina pôvodu
India
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)