Slyrs Single Malt Whisky MOUNTAIN EDITION Jägerkamp 2023 50,4% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slyrs Single Malt Whisky MOUNTAIN EDITION Jägerkamp 2023 50,4% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Objavte vznešenú chuť Slyrs Single Malt Whisky Mountain Edition Jägerkamp. Táto výnimočná whisky, ručne vyrábaná v bavorských Alpách, je stelesnením nemeckej precíznosti a tradície. Zreje na čistom horskom vzduchu a ponúka jedinečný, robustný chuťový profil, ktorý určite zapôsobí na každého znalca whisky. Jej bohaté, dymové tóny sú dokonale vyvážené s náznakom sladkosti, vďaka čomu je vynikajúcou voľbou na popíjanie čistej whisky alebo do koktailov. Zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Zažite whisky v jej najlepšej kvalite so spoločnosťou Slyrs Single Malt Whisky Mountain Edition Jägerkamp. Na zdravie a dobré časy!

128,29 €

128,29 € Bez DPH

Popis
Rozmaznávajte svoje zmysly s rodinou Slyrs Single Malt Whisky Mountain Edition Jägerkamp. Táto prémiová whisky je presiaknutá tradíciou a ručne vyrábaná v srdci bavorských Álp. Každý dúšok vám umožní ochutnať kvalitu a vášeň, ktorá sa skrýva v každej fľaši.

Táto špeciálna horská edícia je ako výlet po drsnej, ale krásnej krajine Jägerkamp. Jedinečný, komplexný chuťový profil je dôkazom majstrovstva procesu výroby whisky. Je to symfónia chutí s tónmi duba, vanilky a náznakmi ovocnosti, ktorá zanecháva hrejivý, dlhotrvajúci záver.

The Slyrs Single Malt Whisky sa plní do fliaš s objemom 50,4 %, čo zaručuje, že sila chutí je dokonale zachovaná. Je to pôžitok pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote!

Táto whisky, prezentovaná v atraktívnej darčekovej škatuľke, je dokonalým darčekom pre znalca alebo príjemným potešením pre vás. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si len užívate večer pri ohni, whisky Slyrs Single Malt Whisky Mountain Edition Jägerkamp je zážitok, ktorý si treba vychutnať.

Nalejte si pohár a objavte kúzlo a mystiku bavorských Álp so značkou Slyrs Single Malt Whisky Mountain Edition Jägerkamp. Nie je to len whisky, je to cesta. Takže ste pripravení vydať sa na toto výnimočné chuťové dobrodružstvo?
Tabuľka dát
Slyrs
Nové
Brand
Slyrs
Krajina pôvodu
Nemecko
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)