Elsburn RUBY PORT Casks Single Malt Whisky Batch No. 002 46% Vol. 0,7l | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elsburn RUBY PORT Casks Single Malt Whisky Batch No. 002 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, jemnú chuť sudov Elsburn Ruby Port Casks Single Malt Whisky! Táto whisky, ktorá zreje v jedinečných sudoch po Ruby Port, je potešením pre zmysly. Jej hlboký rubínový odtieň a jemná sladová aróma sú predohrou k symfónii chutí, ktorá vás čaká na jazyku - zmes sladkých ovocných tónov s jemným dymovým záverom. Či už ste znalec whisky alebo nováčik vo svete sladových whisky, Elsburn Ruby Port Casks Single Malt Whisky musíte vyskúšať. Doprajte si tento luxusný destilát a pozdvihnite svoje večery na úplne novú úroveň pôžitku!

84,89 €

84,89 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme sudy Elsburn Ruby Port Casks Single Malt Whisky, skutočný skvost pre všetkých milovníkov whisky. Táto výnimočná single malt whisky je spojením bohatých chutí, ktoré zachytávajú podstatu tradičného remeselného umenia a modernej rafinovanosti.

Destiluje sa v srdci Nemecka, v sudoch Elsburn Ruby Port Casks Single Malt Whisky bola starostlivo vyzrievaná v sudoch po rubínovom portskom, čo jej dodáva jedinečný a znamenitý chuťový profil. Každý dúšok vás odmení komplexnou zmesou sladkých ovocných tónov, ktoré sa miešajú s dymovým teplom sladu a zanechajú na vašom podnebí trvalý dojem.

Sudy po rubínovom portskom nielenže dodávajú whisky ohromujúci rubínový odtieň, ale zároveň ju napĺňajú jemnou sladkosťou, ktorá dokonale vyvažuje robustný charakter sladu. Výsledkom je hladká a bohatá whisky, ktorá oplýva chuťou zrelého bobuľového ovocia a teplého korenia.

Každá fľaša Elsburn Ruby Port Casks Single Malt Whisky je dôkazom majstrovského spojenia tradície a inovácie. Starostlivý proces destilácie zaručuje, že každá kvapka je plná charakteru, vďaka čomu je táto whisky ideálnou voľbou pre výnimočné príležitosti alebo jednoducho ako pôžitok pre seba.

Nalejte si teda pohár tejto pozoruhodnej jednosladovej whisky a vychutnajte si tento okamih. Vďaka harmonickej zmesi chutí a lákavej aróme je Elsburn Ruby Port Casks Single Malt Whisky je viac ako len nápoj, je to zážitok. Verte nám, túto whisky si nechcete nechať ujsť.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Hercynian Distilling Co.
Krajina pôvodu
Nemecko
Región
Lower Saxony
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)