Slyrs Single Malt Whisky Amontillado Cask 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slyrs Single Malt Whisky Amontillado Cask 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Doprajte si bohatú, jemnú chuť Slyrs Single Malt Whisky Amontillado Cask. Táto prémiová whisky, ktorá dozrievala vo vybraných sudoch po sherry Amontillado, sa môže pochváliť jedinečnou zmesou korenia a sladkosti. Každý dúšok odhaľuje očarujúcu symfóniu orechových podtónov, zrelého ovocia a jemného dubového dreva. Zabalená v elegantnej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom pre vašich priateľov, ktorí milujú whisky. Zažite teplo bavorskej sladovej whisky s touto vynikajúco spracovanou sudovou whisky Slyrs Amontillado Cask. Nie je to len nápoj, ale cesta chuti, na ktorú nezabudnete!

67,39 €

67,39 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Zažite bohatú, jemnú chuť Slyrs Single Malt Whisky Amontillado Cask. Táto jedinečná whisky, ktorá pochádza zo srdca Bavorska, je povinnou jazdou pre všetkých milovníkov destilátov. Naše Slyrs Single Malt je starostlivo vyzrievaná v sudoch po sherry Amontillado, čo jej dodáva osobitý charakter a komplexnosť, ktoré sa len ťažko hľadajú.

Táto whisky je symfóniou chutí, ktorá sa môže pochváliť dokonalou rovnováhou ovocných a orechových tónov. Prvotná chuť je nádhernou zmesou medu, vanilky a marhúľ, ktoré sa spájajú s opečeným mandľovým podtónom. Záver je dlhý a hrejivý s náznakom korenia a zanecháva uspokojivú dochuť, ktorá príjemne pretrváva na jazyku.

Každá fľaša Slyrs Single Malt Whisky Amontillado Cask sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, ktorá je ideálnym darčekom na výnimočné príležitosti. Či už ide o narodeniny, výročie, alebo len o darček pre seba, táto prémiová whisky na vás určite urobí dojem.

Zažite chuť bavorského remesla v jeho najlepšej podobe so spoločnosťou Slyrs Single Malt Whisky Amontillado Cask. Je to viac ako len nápoj, je to zážitok, ktorý si treba vychutnať. A nezabudnite, že najlepším spôsobom, ako oceniť túto vynikajúcu whisky, je vychutnať si ju zodpovedne. Nalejte si teda, pohodlne sa usaďte a pripite si na to najlepšie v živote. Na zdravie!
Tabuľka dát
Slyrs
Nové
Brand
Slyrs
Krajina pôvodu
Nemecko
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)