Slyrs Single Malt Whisky MOUNTAIN EDITION Rotwand 2022 50% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slyrs Single Malt Whisky MOUNTAIN EDITION Rotwand 2022 50% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Objavte podmanivú chuť Slyrs Single Malt Whisky, Mountain Edition Rotwand. Táto vynikajúca whisky, vyrobená v srdci Bavorska, ponúka symfóniu chutí od bohatej sladovej až po jemnú medovú. Každý dúšok vás vezme na očarujúcu cestu po alpských horách. Jej robustný 50 % objem zaručuje plnú chuť, čo z nej robí dokonalý pôžitok pre znalcov whisky. Prezentovaná v krásnej darčekovej škatuľke je ideálnym darčekom na akúkoľvek výnimočnú príležitosť. Zažite kúzlo hôr s whisky Slyrs Single Malt Whisky, Mountain Edition Rotwand.

112,19 €

112,19 € Bez DPH

Popis
Odhaľte čaro hôr so spoločnosťou Slyrs Single Malt Whisky Mountain Edition Rotwand. Táto prémiová whisky, vyrobená v srdci Bavorska, je skutočným stelesnením vynikajúcej kvality a jemného remeselného spracovania. Každý dúšok vás vezme na cestu alpskou krajinou, ktorá inšpirovala jej vznik.

Horská edícia Rotwand od spoločnosti Slyrs je silným prejavom majstrovského umenia liehovaru. Destiluje sa z lokálne pestovaného jačmeňa a dozrieva v ručne vyberaných dubových sudoch, vďaka čomu prináša robustný chuťový profil s vysokým puncom alkoholu. Očakávajte symfóniu chutí s tónmi bohatého karamelu, korenistého duba a náznakmi zrelého ovocia. Jeho záver je dlhý a uspokojivý - skutočný dôkaz procesu zrenia.

Táto whisky Slyrs je uložená v štýlovej darčekovej škatuli Single Malt Whisky predstavuje dokonalý darček pre každého nadšenca whisky. Nie je to len nápoj, ale zážitok, cesta po bavorských horách, chuť divočiny a slobody.

Nezáleží na tom, či ste skúsený znalec whisky, alebo nováčik túžiaci po objavovaní, Mountain Edition Rotwand očarí vaše zmysly a zanechá vo vás túžbu po ďalšom nalievaní. Doprajte si luxus značky Slyrs Single Malt Whisky, a nechajte ju, aby sa stala vaším spoločníkom pri oslave výnimočných životných okamihov.

Nezabudnite, že je to viac ako len whisky, je to Slyrs. Zažite ten rozdiel ešte dnes!
Tabuľka dát
Slyrs
Nové
Brand
Slyrs
Krajina pôvodu
Nemecko
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)