Slyrs Single Malt Whisky Oktoberfest Edition 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slyrs Single Malt Whisky Oktoberfest Edition 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oslávte Oktoberfest vo veľkom štýle so skupinou Slyrs Single Malt Whisky Oktoberfest Edition. Táto prémiová whisky, destilovaná v srdci Bavorska, ponúka bohatú a plnú chuť, ktorú ocení každý nadšenec whisky. Zabalená v elegantnej darčekovej škatuľke je ideálnym darčekom pre blízkeho človeka alebo potešením pre seba. Táto špeciálna edícia zachytáva ducha a tradíciu Oktoberfestu, vďaka čomu je každý dúšok jedinečným zážitkom. Pripite si na dobré časy so značkou Slyrs Single Malt Whisky Oktoberfest Edition - vaše chuťové poháriky vám poďakujú.

84,89 €

84,89 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme výnimočnú spoločnosť Slyrs Single Malt Whisky Oktoberfest Edition v očarujúcej darčekovej krabici. Tento pozoruhodný nápoj zachytáva pravú atmosféru obľúbeného Oktoberfestu vo fľaši, takže je ideálnym darčekom pre každého milovníka whisky alebo potešením pre seba.

The Slyrs Single Malt Whisky Oktoberfest Edition je vyrobená s precíznosťou, vášňou a nádychom bavorskej tradície. Nie je to len whisky, je to oslava bohatého dedičstva a dôkladného remeselného spracovania. Táto edícia sa môže pochváliť mohutnou silou, ktorá sa plynulo prelína s jej hladkou a sofistikovanou chuťou.

Po otvorení fľaše vás privíta symfónia vôní. Tóny sladkého medu a zrelého ovocia sú nádherne vyvážené jemnými tónmi duba a dymu. V chuti ponúka táto whisky nádhernú komplexnosť, vykresľuje nespočetné množstvo chutí od korenistej škorice po svieži karamel a končí dlhým, hrejivým záverom.

Táto whisky Slyrs je zabalená v atraktívnej darčekovej škatuli Single Malt Whisky predstavuje pôsobivý darček na akúkoľvek príležitosť. Či už ste skúsený milovník whisky alebo zvedavý začiatočník, Oktoberfest Edition musíte vyskúšať. Ponorte sa do bavorského ducha, podeľte sa o ňu s priateľmi alebo si ju vychutnajte osamote.

Zažite kúzlo Oktoberfestu so značkou Slyrs Single Malt Whisky Oktoberfest Edition. Nie je to len whisky, je to oslava v pohári.
Tabuľka dát
Slyrs
Nové
Brand
Slyrs
Krajina pôvodu
Nemecko
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)