Amrut Bagheera Sheery Cask Single Malt | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amrut Bagheera Sheery Cask Single Malt

1.40 kg
Doprajte si výnimočnú chuť suda Amrut Bagheera Sheery Single Malt. Túto prémiovú voľbu musí mať každý milovník whisky! Jej bohatá, plná chuť je nasiaknutá sofistikovanosťou a ponúka nádhernú rovnováhu sladkých a korenistých tónov. Hladký, dlhotrvajúci záver je jednoducho neodolateľný. Ručne vyrobená do dokonalosti, nie je to len whisky, je to zážitok. Či už ide o darček alebo potešenie pre seba, táto single malt whisky je stelesnením luxusu. Vychutnajte si kvalitu, vychutnajte si tradíciu a ponorte sa do autentickej chuti whisky Amrut Bagheera Sheery Cask Single Malt.

54,39 €

54,39 € Bez DPH

Popis
Vstúpte do sveta luxusných a výrazných chutí so sudom Amrut Bagheera Sheery Cask Single Malt. Tento jedinečný destilát je viac ako len nápoj, je to zážitok. Vyrobený s maximálnou starostlivosťou a precíznosťou, Amrut Bagheera Sheery Cask Single Malt je ódou na umenie tradičnej výroby whisky.

Každý dúšok tejto vynikajúcej single malt whisky vás prenesie do sviežej krajiny Indie, kde sa starostlivo vyberajú a miešajú tie najčistejšie zrná, aby vznikol tento prvotriedny destilát. Skutočné kúzlo nastane, keď táto zmes dozrieva v sudoch Sheery Casks. Tento proces zrenia dodáva whisky jedinečný chuťový profil, ktorý je bohatý, komplexný a absolútne lahodný.

Vôňa whisky Amrut Bagheera Sheery Cask Single Malt je podmanivá, ponúka harmonickú zmes tmavej čokolády, sušeného ovocia a náznak melasy, čo vedie k lákavo sladkej a luxusnej aróme. Na jazyku vás privíta symfónia chutí. Nádherné tóny sušeného ovocia a korenia sa dokonale miešajú so základnou sladkosťou sladu a vytvárajú plnú, dobre vyváženú chuť.

Táto single malt whiskey nie je určená len pre znalcov whiskey, ale pre každého, kto má náročné chuťové bunky a lásku k jemným destilátom. Je to ideálna voľba na popíjanie whiskey počas pokojného večera alebo ako darček na špeciálnu príležitosť.

So sudom Amrut Bagheera Sheery Single Malt, nekupujete len fľašu whisky, ale investujete do zmyslovej cesty, ktorá oslavuje bohaté dedičstvo a majstrovstvo najlepších tradícií výroby whisky. Zažite chuť luxusu a výnimočnosti - zažite Amrut Bagheera Sheery Cask Single Malt.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Amrut
Krajina pôvodu
India
Rozmanitosť
Single Malt
Obsah alkoholu
46.0%
Obsah
0.7l
Prídavné látky
Farbivo karamel 150a
chat Komentáre (0)