🌾Langatun Old Crow Peat - Redwine Cask 0.5L | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Langatun Old Crow Peat - Redwine Cask 0.5L

1.40 kg
Ponorte sa do sveta prémiových destilátov s Langatun Old Crow Peat - Redwine Cask. Táto výnimočná whisky dozrieva v sudoch po červenom víne, čo jej dodáva jedinečný chuťový profil, v ktorom sa snúbi rašelinová dymovosť s bohatými ovocnými tónmi červeného vína. Jej komplexná, robustná chuť určite poteší každého znalca whisky. Či už ste nadšencom whisky, alebo práve začínate svoju degustačnú cestu, Langatun Old Crow Peat - Redwine Cask je vzrušujúcim prírastkom do vašej zbierky. Doprajte si ju sami alebo ju darujte niekomu výnimočnému - je to viac než len nápoj, je to zážitok.

61,79 €

61,79 € Bez DPH

68,60 €-10%

Popis
Ponorte sa do jedinečnej chuti Langatun Old Crow Peat - Redwine Cask. Táto výnimočná whiskey je dokonalým spojením dymovej rašeliny a sladkého červeného vína, ktoré vytvára symfóniu chutí, ktorá prekvapí a poteší vaše chuťové bunky.

Táto whiskey, vyrobená vo Švajčiarsku, dozrieva v starostlivo vybraných sudoch po červenom víne, čo jej dodáva jedinečnú hĺbku chuti k už aj tak pôsobivému profilu. Rašelina použitá pri výrobe whiskey jej dodáva výrazný dymový charakter, zatiaľ čo záver v sudoch po červenom víne dodáva nádych sladkosti, ktorý dokonale vyvažuje intenzitu rašeliny.

Výsledok? Plná a robustná whiskey, ktorá ponúka bohatý a komplexný chuťový profil. Každý dúšok odhalí vrstvy dymu, sladkého červeného vína a jemné tóny duba a korenia.

Langatun Old Crow Peat - Redwine Cask nie je len whiskey, je to zážitok. Či už ste znalec whiskey alebo nováčik, oceníte remeselnú zručnosť a vášeň, ktorá sa skrýva v každej fľaši. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo ako základ sofistikovaného kokteilu. Nech sa však rozhodnete piť ju akokoľvek, Langatun Old Crow Peat - Redwine Cask sľubuje nezabudnuteľný degustačný zážitok.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta chutí s Langatun Old Crow Peat - Redwine Cask. Objavte jedinečnú zmes dymovej rašeliny a sladkého červeného vína, ktorá túto whiskey odlišuje od ostatných. Vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú!
Tabuľka dát
Nové
Brand
Langatun Distillery Ltd
Krajina pôvodu
Švajčiarsko
Rozmanitosť
Single Malt
Obsah alkoholu
46.0%
Obsah
0.5l
Balenie
Drevená krabica
Prídavné látky
žiadne
chat Komentáre (0)