🌾Lustau ME Moscatel EMILÍN Sherry 17% Vol. 0,75l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lustau ME Moscatel EMILÍN Sherry 17% Vol. 0,75l

1.40 kg
Vychutnajte si vynikajúcu chuť šery Lustau ME Moscatel EMILÍN, skutočného skvostu zo Španielska. Toto bohaté sherry zlatistej farby je známe svojou omamnou vôňou pomarančových kvetov a zimolezu. Na jazyku sa vám odhalia šťavnaté tóny zrelých marhúľ a medu, ktoré dopĺňa nádych mandlí. Záver je dlhý a sladký, čo z neho robí dokonalého partnera pre dezerty alebo jednoducho samostatnú pochúťku. Pohodlne sa usaďte, relaxujte a oddávajte sa luxusnému svetu Lustau ME Moscatel EMILÍN Sherry. Zažite španielske slnko v každom dúšku. Na zdravie a dobrý život!

32,19 €

32,19 € Bez DPH

Popis
Vstúpte do sveta vynikajúcich španielskych vín s lahodným Lustau ME Moscatel EMILÍN Sherry. Toto sherry, ručne vyrobené v slnkom zaliatych španielskych viniciach, je stelesnením sofistikovanosti a pôžitkárstva. So silným 17 % objemovým alkoholom je to nádherný spoločník k večernému jedlu alebo útulnému večeru.

Keď otvoríte fľašu, privíta vás omamná vôňa, ktorá je spojením medu, hrozienok a nádychu pomarančového kvetu. V chuti sa v Lustau ME Moscatel EMILÍN Sherry odhalí symfónia chutí. Jeho prirodzená sladkosť je nádherne vyvážená pikantným citrusovým podtónom, čo vedie k dlhému, uspokojivému záveru.

Bohatý jantárový odtieň sherry je vizuálnym zážitkom, vďaka ktorému sa stane štýlovým doplnkom vašej zbierky vín. Je vynikajúcou voľbou na výnimočné príležitosti alebo len na spontánnu oslavu jednoduchých životných radostí.

Toto sherry kombinujte s dezertmi, ako je flan alebo horká čokoláda, aby ste zvýraznili jeho jedinečnú chuť. Prípadne ho môžete podávať ako aperitív, ktorý naštartuje nezabudnuteľný kulinársky zážitok.

Sherry Lustau ME Moscatel EMILÍN je viac než len víno - je to pocta bohatému vinárskemu dedičstvu Španielska. Každý dúšok je cestou po malebných viniciach andalúzskeho regiónu, vďaka čomu je povinnou výbavou pre milovníkov vína aj pre nováčikov.

Tak prečo čakať? Dodajte svojmu životu nádych španielskej elegancie s Lustau ME Moscatel EMILÍN Sherry. Vaše chuťové poháriky vám za to poďakujú!
Tabuľka dát
Lustau Emilio
Nové
chat Komentáre (0)