🌾Lustau PAPIRUSA Manzanilla 15% Vol. 0,75l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lustau PAPIRUSA Manzanilla 15% Vol. 0,75l

1.40 kg
Vychutnajte si vynikajúcu chuť Lustau PAPIRUSA Manzanilla, španielskeho potešenia, ktoré pošle vaše chuťové poháriky na cestu chuti. Toto elegantne spracované víno sa môže pochváliť jemnou, suchou chuťou s nádychom slanosti, ktorá zachytáva podstatu prímorského mesta Sanlúcar de Barrameda. Vďaka ľahkému, sviežemu záveru sa dokonale hodí k tapas, morským plodom a sushi. S každým dúškom ochutnáte bohatú históriu španielskeho vinárstva. Nenechajte si ujsť tento výnimočný vínny zážitok - pozvite Lustau PAPIRUSA Manzanilla k sebe domov a pozdvihnite pohár na dobrú zábavu!

16,89 €

16,89 € Bez DPH

Popis
Pripravte sa na vychutnávanie vynikajúcej chuti Lustau Papirusa Manzanilla, španielskej pochúťky, ktorá vaše chuťové poháriky vezme na dráždivú cestu. Tento jedinečný nápoj je precízne vyrobený a pochádza zo slnečných viníc Lustau, jedného z najznámejších španielskych vinárstiev.

Lustau Papirusa Manzanilla je ľahké, suché sherry, ideálne pre tých, ktorí ocenia jemnú rovnováhu delikátnych chutí. Zlatá slamová farba je jednoducho lákavá a vôňa čerstvých mandlí s nádychom slaného morského vánku je úplne podmanivá. Po dúšku ochutnáte komplexnú zmes chrumkavého jablka, opečených mandlí a kvasnicového chleba s pikantným citrusovým záverom, ktorý pretrváva.

Dokonale vychladené sherry je nádherným spoločníkom k rôznym pokrmom. Od slaných mandlí, olív a syrov až po čerstvé morské plody a sushi - dokonale sa s nimi spája, zvýrazňuje ich chuť a zanecháva vo vás chuť na ďalšie.

Či už ste skúsený nadšenec sherry alebo zvedavý nováčik, fľaša Lustau Papirusa Manzanilla je víno, ktoré budete chcieť mať vo svojej zbierke. Nie je to len nápoj, je to zážitok - chuť španielskeho slnka a oslava jednoduchých radostí života.

Neváhajte a doprajte si znamenitú chuť vína Lustau Papirusa Manzanilla. Zaslúžite si to.
Tabuľka dát
Lustau Emilio
Nové
chat Komentáre (0)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: