White Heather 15 Years Old Blended Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l | Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

White Heather 15 Years Old Blended Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte luxusnú chuť zmesi White Heather Scotch Whisky. Táto bohatá, 15-ročná zmes spája to najlepšie zo škótskych liehovarov a ponúka výrazný chuťový profil, ktorý je hladký a zároveň robustný. Je zabalená v štýlovej darčekovej škatuli a predstavuje dokonalý darček pre milovníkov whisky. Vychutnajte si jemné tóny duba, medu a korenia, vďaka ktorým je každý dúšok jedinečným zážitkom. Vychutnajte si hrejivosť tejto tradičnej Scotch whisky a nechajte sa ňou preniesť do srdca Škótska vďaka jej dokonalému remeselnému spracovaniu. Je to viac než len nápoj - je to oslava dedičstva, tradície a jemného umenia výroby whisky. Pripravte sa na pôžitok Scotch whisky na spôsob White Heather.

66,99 €

66,99 € Bez DPH

Popis

Zažite pravú chuť Škótska s vyzretou zmesou White Heather Scotch Whisky. Táto vynikajúca zmes, ktorá dozrieva 15 rokov, je skutočnou lahôdkou pre znalcov. Uložená v štýlovej darčekovej škatuľke predstavuje dokonalý darček na akúkoľvek príležitosť.

Vyzretá zmes White Heather je symfóniou chutí. Každý dúšok odhalí tóny vanilky, medu a dubu, čo svedčí o čase a starostlivosti venovanej jeho výrobe. Hladká, plná chuť je doplnená hrejivým záverom, vďaka čomu je príjemným spoločníkom na relaxačný večer.

Táto whisky, ktorá zreje v tradičných dubových sudoch, je dôkazom skúseností škótskych liehovarníkov. Je to zmes, ktorá prezentuje bohaté dedičstvo výroby whisky a zachytáva jedinečnú esenciu škótskej vysočiny.

Pri 46 % objemu nie je táto whisky len o chuti - je o zážitku. Je to o teple, ktoré sa šíri telom s každým dúškom, o bohatej aróme, ktorá naplní miestnosť, a o výraznej chuti, ktorá vo vás zanechá túžbu po ďalších dúškoch.

Či už ste milovníkom whisky, alebo nováčikom vo svete destilátov, White Heather ponúka zážitok, aký nemá obdobu. Táto zmes nie je len nápojom - je to cesta bohatou, zelenou krajinou Škótska, chuť histórie a oslava remeselnej zručnosti.

Darujte ju svojim blízkym alebo si doprajte fľašu sami. Oddýchnite si so staršou zmesou White Heather Scotch Whisky a vychutnajte si autentickú chuť Škótska. Pamätajte, že dobré veci potrebujú čas a táto whisky je toho dôkazom. Nalejte si teda, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si cestu. Na zdravie a dobré časy!

Tabuľka dát
Nové
Brand
White Heather
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Miešaná škótska whisky
chat Komentáre (0)