Chivas Regal EXTRA 13 Years Old BOURBON CASK Finish 40% Vol. 0,7l | Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chivas Regal EXTRA 13 Years Old BOURBON CASK Finish 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú chuť Chivas Regal Extra, prémiovej Scotch whiskey zrejúcej v sudoch po bourbone. Táto zmes zo špeciálnej edície obdarí vaše zmysly jedinečnou symfóniou sladkých a korenistých tónov zabalených do zamatovo hladkého záveru. Nie je to len nápoj, je to pôžitkársky zážitok pre tých, ktorí majú náročný vkus. Je ideálna na darovanie, dodáva sa v elegantnej a štýlovej darčekovej škatuľke. Vychutnajte si Chivas Regal Extra s povrchovou úpravou z bourbonového suda, ktorá skutočne umocňuje chuť. Vychutnajte si jemnosť, oceňte remeselnú zručnosť a pripite si na extra, kvôli ktorému sa oplatí žiť.

47,69 €

47,69 € Bez DPH

Popis
Objavte bohatú, jemnú chuť Chivas Regal EXTRA Bourbon Sudová úprava. Tento prémiový Scotch whisky je jedinečná zmes, ktorá zreje viac ako desať rokov v ručne vyberaných sudoch po bourbone. Výsledok? Autentická, plná chuť s nádychom korenia, doplnená tónmi sladkej vanilky a neodolateľného karamelu.

Chivas Regal EXTRA Bourbon Cask Finish nie je len nápoj, je to zážitok. Jeho jantárový odtieň je lákavý, zatiaľ čo teplé drevité arómy určite podmania vaše zmysly. Každý dúšok vás vezme na cestu - od rušných liehovarov v Škótsku až po pokojné bourbonové sudy, v ktorých dosahuje svoju charakteristickú chuť.

Táto whisky je rovnako všestranná ako lahodná. Či už si ju vychutnávate s ľadom, čistú, alebo v klasickom kokteile, jej bohatý chuťový profil pozdvihne každú príležitosť. Je ideálna pre znalcov whisky, ktorí oceňujú jemnejšie veci, alebo pre odvážnych konzumentov, ktorí chcú objavovať nové chute.

Nie je to však len o tom, čo je vo fľaši. Chivas Regal EXTRA Bourbon Cask Finish sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, čo z nej robí vynikajúcu voľbu pre premyslený darček alebo elegantný doplnok vašej vlastnej zbierky.

Zažite hĺbku a komplexnosť Chivas Regal EXTRA Bourbon Cask Finish. Je to viac než len whisky; je to svedectvo umenia miešania, majstrovstva zrenia a oslava výnimočnosti. Zlepšite svoju hru na whisky s touto veľkolepou ponukou od Chivas Regal.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Chivas
Krajina pôvodu
Škótsko
Rozmanitosť
Miešaná škótska whisky
chat Komentáre (0)