Chivas Regal 18 Years Old Margaux Cask Finish 48% Vol. 1l | Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chivas Regal 18 Years Old Margaux Cask Finish 48% Vol. 1l

1.40 kg
Objavte vynikajúcu zmes Chivas Regal Margaux Cask Finish. Táto luxusná whisky zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Zreje roky a ponúka jedinečné spojenie chutí s nádychom vína Margaux z Bordeaux. Každý dúšok vás prenesie do sviežich francúzskych viníc. Doprajte si bohatú, hladkú chuť a nechajte ju zanechať hrejivý, dlhotrvajúci záver. Nezabudnite, že dobré veci potrebujú čas, a táto whisky je toho dôkazom. Vychutnajte si opulentnosť Chivas Regal, pretože nič iné si nezaslúžite. Pozdvihnite svoju zbierku destilátov týmto skvostom ešte dnes!

123,99 €

123,99 € Bez DPH

Popis
Objavte bohatstvo Chivas Regal Margaux Cask Finish, božskú zmes luxusu a tradície, ktorá sa pohodlne dodáva v darčekovom balení. Tento prémiový Scotch whisky dozrievala pôsobivý počet rokov, čo zaručuje hladkú a bohatú chuť, ktorá podráždi vaše chuťové poháriky.

Jedinečný proces dokončovania vo vínnych sudoch Margaux z francúzskej oblasti Bordeaux dodáva whisky mimoriadnu hĺbku komplexnosti a rafinovanosti. Výsledok? Robustná whisky s bohatou, krémovou textúrou, plná tónov horkej čokolády, sušeného ovocia a náznaku dymovej sladkosti. Táto whisky sa môže pochváliť vysokým objemovým percentom, ktoré ponúka silný, ale zároveň hladký zážitok pri popíjaní, po ktorom budete túžiť po ďalšom.

Chivas Regal Margaux Cask Finish je viac ako len nápoj, je to zážitok. Každý dúšok vás vezme na cestu po sviežich zelených kopcoch Škótska, kde je každá kvapka Chivas Regal starostlivo vyrobená. Táto whisky stelesňuje remeselnú zručnosť a dedičstvo, vďaka ktorým sa Chivas Regal stala svetoznámou značkou.

Krásne zabalená v darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom pre každého nadšenca whisky alebo ako luxusný darček pre vás. Tak prečo čakať? Vychutnajte si jedinečnú chuť whisky Chivas Regal Margaux Cask Finish, ktorá je rovnako výnimočná ako nezabudnuteľná.

Objavte ten rozdiel. Zažite luxus. Ochutnajte tradíciu. To je prísľub Chivas Regal.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Chivas
Krajina pôvodu
Škótsko
Rozmanitosť
Miešaná škótska whisky
chat Komentáre (0)