Johnnie Walker Blue Label City Edition Berlin Blended Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l | Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Johnnie Walker Blue Label City Edition Berlin Blended Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte chuť Berlína s Johnnie Walker Blue Label City Edition. Táto jedinečná zmes zachytáva pulzujúceho ducha mesta v každom dúšku. Ručne vyrobená majstrami miešačmi je to škótska whisky ako žiadna iná, s bohatou, dymovou chuťou a luxusným záverom. Prezentovaná v štýlovej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom pre znalcov whisky. Oslávte vzrušujúce mestské dobrodružstvo s whisky Johnnie Walker Blue Label City Edition Berlin Blended Scotch Whisky. Zažite cestu, jeden dúšok za druhým.

259,59 €

259,59 € Bez DPH

Popis
Vitajte vo svete Johnnie Walker Blue Label City Edition - Berlin! Toto nie je len tak nejaká miešaná Scotch je to pocta pulzujúcemu srdcu hlavného mesta Nemecka. Táto vzácna zmes, uložená v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, je dokonalým darčekom pre milovníkov whisky aj zberateľov.

Johnnie Walker so svojím dvestoročným dedičstvom je celosvetovo oslavovaný pre svoje výnimočné whisky. Táto mestská edícia pokračuje v tomto dedičstve a ponúka jedinečný chuťový profil, ktorý je zostavený z niektorých najvzácnejších a najvýnimočnejších škótskych whisky. Je to symfónia chutí s hladkou, zamatovou textúrou, vďaka ktorej je každý dúšok nezabudnuteľným zážitkom.

Táto berlínska edícia je poctou odvážnemu, inovatívnemu duchu mesta. Chuť je odvážna a zároveň vyvážená, čo odráža zaujímavú kombináciu šarmu starého sveta a modernosti Berlína. Žiarivý charakter whisky a komplexné tóny krémovej vanilky, tmavej čokolády a mandlí pripomínajú dynamickú a rozmanitú kultúru mesta.

Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo s trochou vody - každý dúšok je cestou bohatou tapisériou berlínskej histórie a kultúry. Štýlová darčeková krabička, v ktorej sa dodáva, je zdobená ikonickými pamiatkami Berlína, čo z nej robí samostatný zberateľský predmet.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do zážitkov z Berlína s Johnnie Walker Blue Label City Edition. Je to viac ako whisky - je to chuť Berlína vo fľaši.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Johnnie Walker
Krajina pôvodu
Škótsko
Rozmanitosť
Miešaná škótska whisky
chat Komentáre (0)