The Famous Grouse TOASTED CASK FINISH 40% Vol. 1l | Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Famous Grouse TOASTED CASK FINISH 40% Vol. 1l

1.40 kg
Zažite bohaté, aromatické potešenie z The Famous Grouse Toasted Cask Finish. Táto prémiová whisky uložená v elegantnej darčekovej škatuľke je dokonalou voľbou pre náročných konzumentov. Vďaka jedinečnej povrchovej úprave z opečeného suda každý dúšok odhaľuje symfóniu chutí. Vychutnajte si dokonalú rovnováhu ľahkého korenia, karamelu a náznaku dymu. Či už ste milovníkom whisky, alebo hľadáte dokonalý darček, The Famous Grouse Toasted Cask Finish vás nesklame. Pripite si na dobré časy s whisky, ktorá je skutočne triedou sama o sebe!

27,79 €

27,79 € Bez DPH

Popis
Objavte bohatú, jemnú chuť whiskey Famous Grouse Toasted Cask Finish, ktorá je krásne prezentovaná v darčekovej škatuľke. Tento prémiový destilát je dôkazom umenia výroby whiskey s jedinečným procesom dokončovania v opečenom sude, ktorý dodáva výnimočnú hĺbku chuti.

V každom dúšku Famous Grouse Toasted Cask Finish sa hladko spája sladkosť karamelu a sušeného ovocia s jemným nádychom korenia, čo vytvára nádherné teplo, ktoré pretrváva na jazyku. Záver z opečeného suda dodáva výraznú vrstvu komplexnosti s dymovými tónmi a bohatou, dubom nasýtenou chuťou.

Táto fľaša Famous Grouse Toasted Cask Finish, uložená v elegantnej darčekovej škatuli, je ideálna pre nadšencov whisky a náročných konzumentov. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, tento darček nepochybne urobí dojem.

Spoznajte remeselnú zručnosť a dedičstvo značky Famous Grouse, ktorá je oslavovaná pre svoju oddanosť kvalite a chuti. Vychutnajte si túto whiskey Toasted Cask Finish čistú, s ľadom alebo v klasickom koktailu, aby ste zažili chuťový zážitok, ktorý nemá konkurenciu.

Odhaľte dráždivú chuť whiskey Famous Grouse Toasted Cask Finish. Vychutnajte si pocit z dokonale vyzretej whiskey, ktorá je rovnako všestranná ako lahodná. Pripravte sa pozdvihnúť pohár na bohatú chuť, nezabudnuteľnú hladkosť a dokonalý zážitok z whiskey. Pripite si na dobré časy s whiskey Famous Grouse Toasted Cask Finish!
Tabuľka dát
Nové
Brand
Famous Grouse
Krajina pôvodu
Škótsko
Rozmanitosť
Miešaná škótska whisky
chat Komentáre (0)