Pig's Nose Blended Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l | Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pig's Nose Blended Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si chuť zmesi Pig's Nose Blended Scotch Whisky! Táto prvotriedna Scotch, s obľubou nazývaná pre svoju chuť "hladká ako prasačí nos", je pre znalcov povinnou výbavou. Je ručne a s láskou vyrobená, je zmesou tých najlepších sladových a obilných whisky a sľubuje bohatý, všestranný zážitok. Či už ste nováčik alebo nadšenec whisky, oceníte hladkosť a hĺbku chutí v každom dúšku. A čo je na tom najlepšie? Celá je zabalená v darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Pridajte tento skvost do svojej zbierky alebo ho darujte blízkej osobe - v každom prípade je to výhra pre všetkých!

24,89 €

24,89 € Bez DPH

Popis
Objavte jemnú a bohatú chuť zmesi Pig's Nose Blended Scotch Whisky. Tento výnimočný destilát musí mať každý, kto oceňuje jemnú, dobre vyváženú Scotch. Pig's Nose je známa svojím osobitým charakterom, ktorý je odvodený od jej štruktúry "jemnej ako prasačí nos".

Pig's Nose sa vyrába z jedinečnej zmesi sladovej a obilnej whisky a dozrieva päť rokov v dubových sudoch, vďaka čomu má jemnú, zaoblenú chuť. Každý dúšok prináša harmonickú zmes sladkej, krémovej vanilky, náznakov medu a štipky korenia. Záver je dlhý, hrejivý a uspokojivý, čo z nej robí ideálnu whisky na príjemné večery.

Či už ste znalec whisky, alebo chcete vyskúšať niečo nové, Pig's Nose Blended Scotch Whisky vás nesklame. Hladká, plná chuť si vás podmaní už po prvom dúšku a je ideálnou voľbou na vychutnávanie čistej whisky alebo whisky s ľadom.

A nie je to len o whisky. Whisky Pig's Nose je krásne zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom pre niekoho výnimočného vo vašom živote. Je to viac ako len fľaša whisky, je to darček v podobe nezabudnuteľného zážitku.

Tak prečo čakať? Doprajte sebe alebo blízkej osobe jemný, hladký zážitok z whisky Pig's Nose Blended Scotch Whisky ešte dnes. Sľubujeme, že je taká jemná a upokojujúca, ako naznačuje jej názov. Vychutnajte si ju zodpovedne a vychutnajte si jej jemnosť.
Tabuľka dát
Pig's Nose
Nové
chat Komentáre (0)