Chivas Regal MIZUNARA Blended Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l | Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chivas Regal MIZUNARA Blended Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, jemnú chuť Chivas Regal MIZUNARA Blended Scotch Whisky. Táto jedinečná zmes kombinuje najlepšie sladové a obilné whisky pre vynikajúci zážitok z popíjania. Zreje vo vzácnych dubových sudoch Mizunara a prináša výrazný chuťový profil, ktorý je korenistý a zároveň jemný. Tóny hrušky, pomaranča a medu vo whisky vytvárajú vyváženú, komplexnú chuť, ktorá je skutočne nezabudnuteľná. Jej elegantné balenie z nej robí vynikajúci darček pre milovníkov whisky. Tak prečo čakať? Otvorte fľašu a vychutnajte si dúšok tejto výnimočnej Scotch whisky ešte dnes. Na zdravie a dobré časy s Chivas Regal MIZUNARA!

60,29 €

60,29 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si hladkú eleganciu Chivas Regal MIZUNARA Blended Scotch Whisky. Tento nápoj, ktorý je spojením najlepších sladových a obilných whisky, je poctou umeniu miešania a ponúka rafinovanú a sofistikovanú chuť.

Táto whisky sa odlišuje jedinečným procesom zrenia v dubových sudoch Mizunara, čo je vo svete whisky rarita. Tento japonský dub dodáva whisky osobitý orientálny šarm a umocňuje jej bohatú ovocnú vôňu s jemnými tónmi korenia a vanilky.

Každý dúšok whisky Chivas Regal MIZUNARA vám ponúkne nádherný tanec chutí, od sladkosti hrušiek a pomarančov, cez zamatovú krémovosť medu a karamelu, až po jemné teplo lieskových orieškov a mandlí. To všetko vyvrcholí vo vynikajúcom, dlhotrvajúcom závere, po ktorom vaše chuťové bunky zatúžia po ďalšom.

Táto fľaša Chivas Regal MIZUNARA, uložená v štýlovej darčekovej škatuli, je ideálna ako darček pre znalca whisky vo vašom živote alebo ako špeciálna pochúťka na oslavu vašich osobných chvíľ.

Zažite luxus tejto jedinečnej zmesi; každá kvapka Chivas Regal MIZUNARA je dôkazom remeselnej zručnosti škótskej tradície a japonskej inovácie. Je to viac než len nápoj - je to cesta chuti, kultúry a dedičstva. Rozvíjajte svoje zmysly so zmesou Chivas Regal MIZUNARA Scotch Whisky!
Tabuľka dát
Nové
Brand
Chivas
Krajina pôvodu
Škótsko
Rozmanitosť
Miešaná škótska whisky
chat Komentáre (0)