🌾Royal Salute 21 Years Old THE SIGNATURE BLEND 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Royal Salute 21 Years Old THE SIGNATURE BLEND 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite veľkoleposť zmesi Royal Salute Signature Blend, ktorá je skutočnou klasikou pre milovníkov whisky. Táto luxusná zmes zrejúca 21 rokov je poctou nadčasovej elegancii. Každý dúšok odhaľuje kaskádu chutí od sladkých hrušiek a citrusov až po hlboké, robustné tóny lieskových orieškov a dubového dreva. Je uložená v krásnej darčekovej škatuli a predstavuje dokonalý darček na akúkoľvek príležitosť. Vychutnajte si kráľovský zážitok so zmesou Signature Blend od spoločnosti Royal Salute, ktorá je vaším pasom na neuveriteľne hladkú a bohatú cestu za whisky.

108,79 €

108,79 € Bez DPH

136,00 €-20%

Popis
Zažite kráľovské zaobchádzanie s našou Signature Blend od Royal Salute. Táto vynikajúca whisky, ktorá zreje 21 nádherných rokov, je dôkazom času, remeselnej zručnosti a oddanosti. Každý dúšok vás vezme na cestu komplexných chutí, od ovocných sladkých tónov až po hlboké dubové podtóny, čo z nej robí dokonalého spoločníka pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote.

Táto zmes uložená v atraktívnej darčekovej škatuľke je nielen potešením pre chuťové poháriky, ale aj pastvou pre oči. Zložité detaily na škatuľke odrážajú komplexnosť whisky v nej, čo z nej robí ideálny darček pre nadšencov whisky alebo luxusný darček pre vás.

Táto Signature Blend je viac ako len whisky, je to zážitok. Predstavuje rokmi overenú tradíciu, záväzok voči kvalite a lásku ku každej fáze procesu výroby whisky. Ponorte sa do bohatstva Royal Salute a povzneste svoje zmysly. Ochutnajte kráľovský rozdiel ešte dnes.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)