Duncan Taylor Black Bull 12 Years Old Blended Scotch Whisky 50% Vol. 0,7l | Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Duncan Taylor Black Bull 12 Years Old Blended Scotch Whisky 50% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte bohaté chute Duncan Taylor Black Bull Blended Scotch Whisky. Táto 12-ročná whisky pochádza z renomovaných škótskych liehovarov a ponúka odvážnu, robustnú chuť, ktorá si podmaní vaše zmysly. S výdatným 50 % objemom každý dúšok odhaľuje vrstvy komplexných chutí, čo z nej robí dokonalú voľbu pre skutočných znalcov whisky. Uložená v elegantnej darčekovej škatuľke je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti alebo jednoducho na potešenie seba samého. Ponorte sa do sveta prémiovej škótskej whisky Duncan Taylor Black Bull. Nezabudnite, že to nie je len whisky, ale zážitok.

38,79 €

38,79 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Duncan Taylor Black Bull Blended Scotch Whisky, prémiový destilát, ktorý nesie odkaz slávneho miešača whisky Duncana Taylora. Tento 12-ročný blend, plnený do fliaš s objemom 50 %, posunie vašu lásku k whisky na inú úroveň.

Uložená v štýlovej darčekovej škatuli, táto Black Bull Scotch Whisky predstavuje dokonalý darček pre náročných milovníkov alkoholu. Nie je to len fľaša whisky, je to darček v podobe vynikajúceho zážitku plného intenzívnych chutí a bohatých vôní.

Táto zmes, vyrobená s dôkladnou pozornosťou k detailom, je harmóniou tých najlepších jednosladových a jednozrnných whisky. Každý dúšok odhalí komplexný profil robustného duba, krémovej vanilky a náznaku korenia. To, čo ju odlišuje, je jej silný charakter - svedčí o tom jej 50 % objemu, vďaka čomu je voľbou pre tých, ktorí oceňujú silný, plný nápoj.

Vychutnajte si teplo tohto tekutého zlata priamo, s ľadom alebo v klasickom koktailu. Bez ohľadu na to, ako si ho chcete vychutnať, Duncan Taylor Black Bull Blended Scotch Whisky budete mať chuť na ďalšie. Objednajte si ho ešte dnes a vydajte sa na cestu bohatého škótskeho dedičstva a jedinečnej chuti.

Nezabudnite, že dobrú whisky si nielen vychutnávate, ale aj vychutnávate. A Duncan Taylor Black Bull rozhodne patrí k tým, ktoré si treba vychutnať. Verte nám, táto whisky stojí za každý cent!

Poznámka: Prosím, vychutnávajte si ju zodpovedne a uistite sa, že váš vek umožňuje konzumáciu alkoholu.
Tabuľka dát
Black Bull
Nové
Brand
Duncan Taylor
Krajina pôvodu
Škótsko
Rozmanitosť
Miešaná škótska whisky
chat Komentáre (0)