🌾Samaroli ARCHITECTUS Blended Malt Scotch Whisky 2023 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Samaroli ARCHITECTUS Blended Malt Scotch Whisky 2023 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

133,89 €

133,89 € Bez DPH

Popis
Doprajte si vynikajúci zážitok z miešanej sladovej whisky Samaroli Architectus Scotch Whisky. Táto nádherne spracovaná whisky je stelesnením dokonalosti a predstavuje tú najlepšiu kvalitu a chuť. Každá fľaša, pochádzajúca z presláveného liehovaru Samaroli, sľubuje autentickú a nezabudnuteľnú cestu pre vaše chuťové poháriky.

Samaroli Architectus je miešaná sladová škótska whisky, ktorá je úžasným spojením rôznych jednosladových whisky. Každý slad dodáva svoj jedinečný charakter a vytvára symfóniu chutí, ktoré harmonicky tancujú na vašom jazyku. Vyváženosť a hĺbka tejto zmesi sú dôkazom majstrovského umenia miešania whisky, ktoré je pre spoločnosť Samaroli charakteristické.

Whisky je plnená do fliaš s dokonalým 45 % objemom, čím sa dosiahla správna rovnováha medzi silou a chuťou. Každý dúšok ponúka robustný, plný zážitok bez toho, aby zatienil jemné nuansy zmesi. Chuť je bohatá a komplexná, s hladkým záverom, ktorý pretrváva a zanecháva vo vás túžbu po ďalšom dúšku.

Samaroli Architectus, prezentovaná v luxusnej darčekovej škatuľke, je dokonalým darčekom pre každého milovníka whisky. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, táto skvostná škótska whisky vás určite poteší a urobí na vás dojem. Jej balenie odráža eleganciu a sofistikovanosť zmesi v nej, takže je krásnym doplnkom každej zbierky whisky.

Zažite pôvab sladovej whisky Samaroli Architectus Blended Malt Scotch Whisky. Nie je to len nápoj. Je to objavovanie chutí, oslava remeselnej zručnosti a prípitok na dobré časy. Je to viac ako len whisky. Je to majstrovské dielo vo fľaši.
Tabuľka dát
Samaroli
Nové
chat Komentáre (0)