Chivas Regal 12 Years Old Blended Scotch Whisky 40% Vol. 1l in Geschenkbox | Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chivas Regal 12 Years Old Blended Scotch Whisky 40% Vol. 1l in Geschenkbox

1.00 kg

44,19 €

44,19 € Bez DPH

Popis
Pripravte sa na vynikajúcu chuť Chivas Regal Blended Scotch Whisky. Táto prémiová 12-ročná whisky je skutočnou oslavou chuti s bohatou, hladkou zmesou, ktorá zaručene zapôsobí na každého nadšenca whisky.

Chivas Regal je známa svojím jedinečným výberom sladových a obilných whisky, ktoré zrejú najmenej 12 rokov, aby vám priniesli mimoriadne bohatú a veľkorysú Scotch zážitok z whisky. Samotná whisky je vizuálnou lahôdkou s hlbokou jantárovou farbou, ktorá naznačuje teplé, pôžitkárske dúšky, ktoré prídu.

V nose vás zaujme zmes divokých bylín, vresu, medu a ovocných sadov. Pri prvom dúšku nájdete guľatosť krémovej vanilky, lieskových orieškov a medovej sladkosti, po ktorej nasleduje uspokojivý, dlhý záver so stopami dymu, ovocia a sladu.

Táto 1l fľaša Chivas Regal sa dodáva elegantne zabalená v štýlovej darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom pre blízkeho človeka alebo vynikajúcim doplnkom vašej osobnej zbierky. Ideálna na oslavu špeciálnych príležitostí alebo jednoducho na vychutnanie si pokojného večera doma.

Chivas Regal nie je len whisky - je to cesta chuti, ktorá sa začína tou najlepšou sladovou a obilnou whisky, vyzretou do dokonalosti. Tak prečo čakať? Doprajte svojim chuťovým bunkám bezkonkurenčnú chuť Chivas Regal Blended Scotch Whisky ešte dnes.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)