🌾Dewar's 16 Years Old Blended Scotch Whisky Double Aged 40% Vol. 1l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dewar's 16 Years Old Blended Scotch Whisky Double Aged 40% Vol. 1l in Geschenkbox

1.00 kg

57,79 €

57,79 € Bez DPH

Popis
Objavte rafinovanú chuť Dewar's Blended Scotch Whisky, dvakrát vyzretý pre hladkú a bohatú chuť. Táto prémiová whisky s hlbokou jantárovou farbou a komplexnými chuťovými vrstvami je potešením pre znalcov. Začína sa jemným nádychom ovocia a medu, po ktorom nasleduje jemný dotyk vanilky a šepot dreveného dymu. Každý dúšok odhalí harmonickú zmes chutí, ktoré sa na vašom podnebí rozvinú v nádherný tanec.

Dewar's Whisky je dvojnásobne vyzretá, čo znamená, že na dosiahnutie jej charakteristickej jemnosti dozrieva dvakrát. Tento proces zjemňuje surové chute whisky a dodáva jej luxusnú bohatosť, akú možno nájsť len zriedka. Práve dvojité zrenie robí whisky Dewar's výnimočnou, pretože jej dodáva bezkonkurenčnú hĺbku chutí a jemné teplo, ktoré pretrváva na jazyku.

Tento Dewar's Blaked je zabalený v štýlovej darčekovej škatuľke Scotch Whisky nielen dobre chutí, ale aj dobre vyzerá. Či už ju plánujete darovať milovníkovi whisky, alebo ju chcete pridať do svojej vlastnej zbierky, táto fľaša vás určite zaujme.

Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo zmiešanú vo vašom obľúbenom koktailu, táto whisky je univerzálna a skvele sa hodí na každú príležitosť. Spoznajte bohaté dedičstvo spoločnosti Dewar's a nechajte sa touto nádhernou zmesou vziať na zmyslovú cestu, aká nemá obdoby.

Objavte esenciu Škótska so zmesou Dewar's Blended Scotch Whisky - nápojom, ktorý nie je len nápojom, ale zážitkom. Vychutnajte si remeselnú zručnosť, ktorá sa skrýva za každou fľašou, a vychutnajte si dokonalosť v každej kvapke. Je to viac ako len whisky - je to Dewar's.
Tabuľka dát
Dewar's
Nové
chat Komentáre (0)