Duncan Taylor Black Bull 18 Years Old Nick Faldo Limited Edition 50% Vol. 0,7l | Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Duncan Taylor Black Bull 18 Years Old Nick Faldo Limited Edition 50% Vol. 0,7l

1.40 kg

130,99 €

130,99 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme limitovanú edíciu Duncan Taylor Black Bull Nick Faldo, ktorá je úžasným doplnkom do vašej zbierky whisky. Táto vzácna a luxusná whisky je poctou legendárnemu golfistovi Nickovi Faldovi a jeho pozoruhodným úspechom.

Black Bull Nick Faldo Edition nie je obyčajná whisky. Je to nádherne vyzretý destilát, ktorý zrel celých 18 rokov, čo mu dodáva hĺbku chuti a charakter, ktorému sa nevyrovná veľa whisky. Každý dúšok ponúka dokonalú kombináciu bohatej, výraznej chuti a hladkého záveru, ktorý pretrváva v ústach a robí z každého momentu konzumácie udalosť, ktorú si treba vychutnať.

Táto whisky však ponúka viac ako len svoju chuť. Je uložená v elegantnej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre nadšencov whisky, fanúšikov golfu alebo kohokoľvek, kto ocení fľašu dobrej škótskej. Nie je to len nápoj, je to zážitok, kus histórie a svedectvo o umení výroby whisky.

Limitovaná edícia Duncan Taylor Black Bull Nick Faldo je povinnou výbavou pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Či už ste skúsený znalec whisky alebo začiatočník, ktorý chce preskúmať svet prémiových liehovín, táto whisky sľubuje nezabudnuteľný zážitok.

Nezabudnite, že ide o limitovanú edíciu. Nepremeškajte príležitosť vlastniť kúsok histórie whisky. Zabezpečte si svoju fľašu Black Bull Nick Faldo Edition ešte dnes a zažite luxus dokonale vyzretého destilátu.
Tabuľka dát
Duncan Taylor
Nové
chat Komentáre (0)