Chivas Regal XV 15 Years Old Blended Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l | Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chivas Regal XV 15 Years Old Blended Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l

1.40 kg

51,29 €

51,29 € Bez DPH

Popis
Zažite dokonalý luxus s Chivas Regal XV Blended Scotch Whisky. Táto vysokokvalitná whisky zrejúca viac ako desať rokov je zmesou bohatých chutí a vôní, ktorá vaše chuťové poháriky vezme na nezabudnuteľnú cestu. Prezentovaná v štýlovej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom pre blízkeho človeka alebo potešením pre vás.

Toto majstrovské dielo od Chivas Regal je vyrobené s vášňou a precíznosťou, vďaka čomu je každý dúšok symfóniou znamenitej chuti. Robustná, plná chuť je dokonale vyvážená so sladkými a ovocnými tónmi, čím vytvára božskú harmóniu, po ktorej budete chcieť viac.

Zlatý odtieň Chivas Regal XV je rovnako príťažlivý pre oči ako chuť pre chuťové bunky. Pohár tejto výnimočnej whisky je viac než len nápoj, je to zážitok. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo sa lúčite po dlhom dni, Chivas Regal XV je dokonalým doplnkom.

Ale neverte nám len na slovo. Nalejte si pohár, pohodlne sa usaďte a oddávajte sa bohatej, jemnej chuti Chivas Regal XV Blended Scotch Whisky. Zažite rozdiel, ktorý dokáže vytvoriť 15 rokov zrenia. Toto nie je len tak hocijaká whisky, je to Chivas Regal.

Balenie v darčekovej škatuľke jej dodáva nádych elegancie, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre milovníkov whisky. Či už vyjadrujete uznanie, oslavujete významný míľnik, alebo len hovoríte "na zdravie", Chivas Regal XV sa trafí do čierneho.

Vo svete obyčajných vecí si vyberte Chivas Regal XV Blended Scotch Whisky. Nápoj, ktorý je rovnako jedinečný a sofistikovaný ako vy. Vychutnajte si chuť dokonalosti.

Nezabudnite, že to nie je len whisky - je to Chivas. Meno, ktoré je synonymom kvality, luxusu a dokonalosti. Neuspokojte sa s menej. Vyberte si Chivas Regal XV. Žite rytiersky.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)