Pernod Paris 40% Vol. 0,7l | Schnapps | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pernod Paris 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si jedinečnú a osviežujúcu chuť Pernod Paris. Tento výnimočný nápoj je zmesou hviezdicového anízu, dráždivého výbuchu byliniek a dotyku čistého alkoholu, ktorý vo vašich ústach vytvorí explóziu chutí. Či už si chcete oddýchnuť po dlhom dni alebo osláviť výnimočnú príležitosť, Pernod Paris je vaším dokonalým spoločníkom. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo zmiešanú vo vašom obľúbenom koktailu. Zažite francúzske umenie žiť s každým dúškom Pernod Paris. Začnite objavovať svet výnimočnej chuti ešte dnes!

21,29 €

21,29 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Pernod Paris, váš ďalší obľúbený výber alkoholu. Tento nápoj, vyrobený v srdci Paríža, je nádherným spojením tradície a inovácie. Pernod Paris je preslávený svojou výraznou chuťou, uspokojivou zmesou sladkosti a korenia, po ktorej vaše chuťové poháriky zatúžia po ďalšom.

V každom dúšku zažijete jedinečné spojenie chutí pochádzajúcich z hviezdicového anízu, vzácneho korenia z juhu Číny, a čerstvých, aromatických bylín Provensálska. Vďaka tejto kombinácii má Pernod Paris charakteristický bohatý a komplexný chuťový profil, ktorý sa dokonale hodí na každú príležitosť.

Či už plánujete večeru, hľadáte jedinečný darček alebo si jednoducho chcete vychutnať lahodný nápoj na uvoľnenie, Pernod Paris je vynikajúcou voľbou. Je tiež všestranný - vychutnajte si ho priamo, s ľadom alebo ako tajnú prísadu do vášho obľúbeného kokteilu.

Tento špičkový likér stelesňuje ducha parížskej rafinovanosti a pôžitku. Poskytuje očarujúcu cestu chuti, je to nápoj, ktorý umocní každý okamih a premení ho na oslavu.

Zažite parížsky šarm s každou fľašou Pernod Paris. Objavte svet chutí zabalený do fľaše francúzskej elegancie. Pretože si zaslúžite len to najlepšie, vždy si vyberte Pernod Paris. Pozdvihnite svoj výber alkoholu ešte dnes týmto znamenitým likérom svetovej úrovne.

Nezabudnite, že život je príliš krátky na obyčajné nápoje. Vylepšite svoj zážitok z nápojov s Pernod Paris. Nie je to len nápoj, je to životný štýl.
Tabuľka dát
Pernod
Nové
chat Komentáre (0)