Pastis 51 Pastis de Marseille 45% Vol. 0,7l | Schnapps | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pastis 51 Pastis de Marseille 45% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oddýchnite si v pravom francúzskom štýle s naším Pastis de Marseille! Tento autentický destilát s príchuťou anízu je dokonalým spoločníkom pre voľné chvíle. S obsahom 45 % obj. je veľmi silný, ale vďaka svojej sofistikovanej jemnosti je radosť ho popíjať. Náš Pastis de Marseille je ideálny na relaxačné popoludnie alebo spoločenské stretnutie a ponúka jedinečný chuťový zážitok, ktorý je osviežujúci a povzbudzujúci. Vychutnajte si esenciu Stredomoria v každej kvapke!

17,09 €

17,09 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatú, aromatickú chuť Pastis de Marseille, obľúbeného francúzskeho alkoholu s príchuťou anízu. Tento autentický aperitív zo srdca Francúzska je známy svojou výraznou chuťou a osviežením. V okamihu, keď otvoríte fľašu, vzduch naplní vôňa anízu, ktorá vás prenesie priamo do sviežej marseillskej kaviarne.

Pastis de Marseille je zmesou sladkého drievka a aromatických byliniek, ktoré vytvárajú jedinečnú chuť, ktorá je ostrá a zároveň sladká. Stačí jeden dúšok tohto lahodného destilátu a ochutnáte stredomorské slnko, ktoré vo vás vyvolá spomienky na lenivé letné dni. Vďaka silnému 45 % obsahu alkoholu je ideálna pre tých, ktorí si radi doprajú robustný nápoj.

Tento destilát je neuveriteľne všestranný. Vychutnajte si ju priamo, s ľadom alebo zmiešanú s vodou. Po zriedení sa zmení na mliečne bielu farbu a ponúka vizuálne pútavý zážitok z pitia. Či už usporadúvate večierok, alebo si užívate pokojný večer doma, Pastis de Marseille je dokonalým doplnkom vašej zbierky nápojov.

Cíťte sa s nápojom Pastis de Marseille ako pravý Francúz. Prináša pulzujúcu energiu a uvoľnený životný štýl južného Francúzska priamo k vašim dverám. Na zdravie, dobré časy a skvelé spomienky s Pastis de Marseille!

Nezabúdajte, že si vždy užívajte zodpovedne. Pastis de Marseille - vaša vstupenka na francúzsku dovolenku vo fľaši!
Tabuľka dát
Pastis 51
Nové
chat Komentáre (0)