Helbing Kümmelschnaps 35% Vol. 0,7l | Schnapps | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Helbing Kümmelschnaps 35% Vol. 0,7l

1.40 kg
Spoznajte jedinečnú chuť Helbing Kümmelschnaps, lahodného nemeckého destilátu presláveného svojou charakteristickou chuťou. Dúšok tohto prémiového nápoja vás vezme na cestu a odhalí jemné náznaky rasce, ktorá je sladká aj korenistá. Je dokonalým doplnkom k výdatnému jedlu alebo sa vychutnáva samostatne. Vďaka hladkému záveru a bohatému chuťovému profilu je Helbing Kümmelschnaps povinnou jazdou pre znalcov aj príležitostných konzumentov. Tak prečo čakať? Doprajte svojim chuťovým pohárikom tento nemecký klenot ešte dnes. Nezabudnite si ho vychutnávať zodpovedne.

14,09 €

14,09 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si dúšok tradície s klasickým nemeckým likérom Helbing Kümmelschnaps, ktorý určite poteší vaše chuťové poháriky. Tento destilát, vyrobený z jedinečnej zmesi rasce, je cestou za hladkou a sofistikovanou chuťou. Dokonale vyvážený obsah alkoholu 35 % prináša príjemné teplo, ktoré pretrváva ešte dlho po poslednom dúšku. Je to ideálny spoločník na príjemný večer alebo na živú noc s priateľmi.

Helbing Kümmelschnaps má bohatú históriu, ktorá siaha až do roku 1836 a pochádza z rušného mesta Hamburg. Toto dedičstvo je cítiť v každej kvapke, čo svedčí o starostlivom remeselnom spracovaní každej fľaše. Výsledok? Likér, ktorý má nielen hlbokú chuť, ale aj tradíciu. Niet divu, že Helbing Kümmelschnaps je obľúbenou voľbou medzi znalcami likérov.

Ak hľadáte nový obľúbený likér do svojej likérky, hľadajte práve Helbing Kümmelschnaps. Vychutnajte si ho čistý, aby ste si skutočne vychutnali jeho komplexnosť, alebo ho primiešajte do svojho obľúbeného koktailu, aby ste dosiahli jedinečnú chuť. Nech ho pijete akokoľvek, jedno je isté: Helbing Kümmelschnaps je pôžitok, ktorý si treba vychutnať. Vyskúšajte ho na vlastnej koži a zistite, prečo táto nemecká klasika prešla skúškou času.
Tabuľka dát
Helbing
Nové
chat Komentáre (0)