Pitú Premium do Brasil 38% Vol. 1l | Schnapps | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pitú Premium do Brasil 38% Vol. 1l

1.40 kg
Doprajte si exotickú chuť Pitú Premium do Brasil! Toto brazílske potešenie je povinnou výbavou pre všetkých znalcov alkoholu. Destiluje sa z vysokokvalitnej cukrovej trstiny a vyznačuje sa jedinečnou zmesou chutí, ktorá vaše chuťové bunky zavedie na tropické dobrodružstvo. Je ideálna na samostatné popíjanie alebo na miešanie do obľúbeného kokteilu. Zažite živého ducha Brazílie s každým dúškom našej Pitú Premium. Ale varujeme vás - ak raz ochutnáte Pitú, možno sa už nebudete chcieť vrátiť k svojmu bežnému nápoju. Pripravte sa na objavenie svojho nového obľúbeného alkoholu!

18,19 €

18,19 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do bohatého sveta brazílskych destilátov s Pitú Premium do Brasil. Vyrobený z najlepšej cukrovej trstiny prináša hladkú, čistú chuť, ktorá je taká živá a pulzujúca ako samotná krajina. Či už ste koktailový nadšenec alebo zvedavý dobrodruh, Pitú Premium do Brasil vás každým dúškom prenesie na tropické pláže Brazílie.

Táto brazílska Cachaça je skutočným dôkazom tradičných destilačných techník. Vzniká fermentáciou šťavy z cukrovej trstiny a následnou destiláciou, čím sa získava destilát s jedinečnou, plnou chuťou. Výsledok? Dokonale vyvážený destilát - robustný a zároveň jemný, s príjemnou sladkosťou, ktorá vás určite poteší.

Nie je to však len o chuti. Pitú Premium do Brasil má 38 % objemu a je to poriadna pecka. Je silný, ale nie preplnený, čo z neho robí dokonalý základ pre vaše obľúbené koktaily. Vyskúšajte ho v klasickej Caipirinhe a zažite chuť brazílskeho národného kokteilu alebo buďte kreatívni a objavte nové kombinácie chutí.

Pitú Premium do Brasil je viac ako len nápoj - je to zážitok. Je o prijatí brazílskeho ducha žiť život naplno. Tak prečo čakať? Pridajte do svojej nápojovej skrinky nádych tropického raja s nápojom Pitú Premium do Brasil.

Nezabudnite, že či už si pripíjate na špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho užívate pokojný večer, vždy pite zodpovedne. Rozšírte svoje obzory a spoznajte výnimočnosť nápoja Pitú Premium do Brasil. Rýchlo pochopíte, prečo ju milujú nadšenci destilátov na celom svete.

Tento výrobok nie je len fľaša liehoviny, je to kultúra, je to Brazília vo fľaši. Je to Pitú Premium do Brasil.
Tabuľka dát
Pitú
Nové
chat Komentáre (0)