Attack on Titan x Beyond the Wall LEVI Model Japanese Sake 15% Vol. 0,72l in Geschenkbox | Saké a ryžové víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Attack on Titan x Beyond the Wall LEVI Model Japanese Sake 15% Vol. 0,72l in Geschenkbox

1.40 kg
Doprajte si vynikajúcu chuť japonskej saké Attack on Titan x Beyond the Wall LEVI Model. Tento výnimočný nápoj, prezentovaný v nádherne navrhnutej darčekovej škatuľke, určite poteší každého nadšenca anime a saké. Toto saké s lákavým 15 % objemom prináša dokonalú kombináciu chuti a intenzity. Ponorte sa do sveta Attack on Titan zakaždým, keď otvoríte fľašu, a vychutnajte si kvalitu, ktorá toto saké odlišuje. Vychutnajte si ho s priateľmi, darujte ho ďalším fanúšikom alebo si ho nechajte ako zberateľský kúsok. Výber je na vás!

68,09 €

68,09 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do sveta svojho obľúbeného anime seriálu Attack on Titan s našou exkluzívnou japonskou saké Beyond the Wall LEVI Model. Toto nie je len tak obyčajné saké, je to limitovaná edícia, ktorá vzdáva hold neohrozenému kapitánovi Levimu, obľúbencovi fanúšikov. Bohatá chuť a jemná štruktúra tohto prémiového nápoja vás prenesie priamo do centra diania a intríg.

Naše modelové saké LEVI je povinnou výbavou pre všetkých nadšencov seriálu Attack on Titan. Či už ste skúsený znalec saké, alebo nováčik skúmajúci japonské nápoje, toto saké je ideálnou voľbou. Vďaka svojmu ľahkému telu, dobre vyváženej sladkosti a jemnej aróme poskytuje príjemný zážitok z pitia aj tým, ktorí si na jedinečnú chuť saké ešte len zvykajú.

Toto saké však nie je len o chuti. Samotná fľaša je majstrovské dielo, ktoré má elegantný dizajn so zložitou ilustráciou kapitána Leviho v akcii. Je to zberateľský predmet, ktorý nádherne vystihuje podstatu seriálu Attack on Titan, takže je to vynikajúci darček pre ostatných fanúšikov alebo špeciálna pochúťka pre vás.

Vychutnajte si dúšok tohto výnimočného saké pri sledovaní obľúbeného anime seriálu alebo pri rozhovore s priateľmi o najnovších dejových zvratoch. Naše japonské saké Beyond the Wall Model LEVI je viac než len nápoj, je to pôžitok z vášho obľúbeného sveta anime. Objednajte si fľašu ešte dnes a nechajte dobrodružstvá seriálu Attack on Titan ožiť vo vašom pohári.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)