THE PALE Rosé by Sacha Lichine 2021 12,5% Vol. 0,75l | Ružové víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

THE PALE Rosé by Sacha Lichine 2021 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Užite si ten najjednoduchší spôsob, ako pridať trochu elegancie k vašim letným párty - s naším Pale Rosé od Sacha Lichine. Toto elegantné francúzske víno je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú niečo jemné a svieže. Pale Rosé vás očarí svojou jemnou ružovou farbou a nádhernými tónmi červených bobúľ a grapefruitov. Je skvelým spoločníkom k morským plodom, grilovanému mäsu alebo len tak, na posedenie s priateľmi. Urobte svoje leto o trochu sladšie s Pale Rosé od Sacha Lichine.

19,59 €

19,59 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Vychutnajte si jemné chute Francúzska s ružovým vínom THE PALE od Sacha Lichine. Toto podmanivé ružové víno je nádhernou zmesou elegancie, sofistikovanosti a letnej nálady, ktorá je ideálna na každú príležitosť. Vyrobené v srdci Provensálska, THE PALE je viac ako len víno - je to voľba životného štýlu pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote.

Vďaka svojmu krásnemu bledoružovému odtieňu je THE PALE Rosé rovnako príjemné na pohľad ako na chuť. Každý dúšok odhaľuje vrstvy chutí - tóny čerstvých jahôd, broskýň a náznak citrusov, ktoré sú zakončené sviežim, suchým záverom. Je to osviežujúce víno, ideálne na popíjanie počas teplého letného dňa alebo na kombinovanie s chutným jedlom.

Sacha Lichine, tvorca tohto jemného ružového vína, je renomovaný vinár známy svojou snahou o kvalitu a inovácie. S vínom THE PALE vám prináša víno, ktoré stelesňuje ducha Francúzskej riviéry - elegantné, sofistikované a ľahko pohodové.

Či už ste skúsený znalec vína alebo príležitostný konzument, THE PALE Rosé na vás určite urobí dojem. Vďaka svojmu univerzálnemu chuťovému profilu sa dokonale hodí k širokej škále jedál, od morských plodov až po grilované mäso a syrové misy.

Tak prečo čakať? Zažite čaro Provensálska s vínom THE PALE Rosé od Sacha Lichine. Nie je to len víno, je to oslava jednoduchých radostí života. Vychutnajte si ho zodpovedne.
Tabuľka dát
The Pale
Nové
chat Komentáre (0)