1423 S.B.S PANAMA Oloroso Cask Finish 2010 54% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Rum z jedného suda | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

1423 S.B.S PANAMA Oloroso Cask Finish 2010 54% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Objavte vynikajúcu chuť jedinečného rumu S.B.S Panama Oloroso Cask Finish, ktorý poteší vaše zmysly. Tento prémiový destilát, dokonale vyzretý od roku 2010, sa môže pochváliť bohatou, hlbokou chuťou, ktorú umocňuje pozoruhodný finiš v sudoch po sherry Oloroso. Výsledok? Rum, ktorý je odvážny a zároveň sofistikovaný, s tónmi sušeného ovocia, karamelu a korenia. Pri 54 % objemu ide o silný chuťový zážitok, ktorý vás určite poteší. Zabalený v elegantnej darčekovej škatuľke je dokonalým potešením pre vás alebo premysleným darčekom pre znalca vo vašom živote. Vychutnajte si S.B.S Panama Oloroso Cask Finish, kde je každý dúšok cestou do Panamy.

77,49 €

77,49 € Bez DPH

Popis
Zažite pôžitok zo S.B.S PANAMA Oloroso Cask Finish, prémiového rumu, aký nemá obdobu. Tento nádherný destilát v štýlovej darčekovej škatuľke je ideálnym darčekom pre náročného pijana vo vašom živote. Môže sa pochváliť bohatým, komplexným charakterom, zdokonaleným vďaka starostlivému výrobnému procesu.

Vychutnajte si nezameniteľný chuťový profil, ktorý je výsledkom odborného zrenia v sudoch Oloroso. Táto metóda dodáva rumu jedinečnú hĺbku a bohatosť a zvýrazňuje jeho prirodzené tóny karamelu a korenia s výrazným nádychom suchého ovocia a orechov. Záver je nádherne hladký, čo svedčí o výnimočnej kvalite tohto panamského rumu.

S 54 % objemu je tento rum veľmi silný, ale nikdy nie preplnený. Naopak, silný obsah alkoholu len umocňuje pozoruhodné chute rumu a umožňuje im zotrvať na jazyku ešte dlho po dúšku. Či už ste znalec rumu, alebo nováčik, S.B.S PANAMA Oloroso Cask Finish vás určite zaujme.

Vychutnajte si tento rum čistý, aby ste ocenili jeho plnú komplexnosť, alebo ho primiešajte do luxusného kokteilu, ktorý bude naozaj výnimočný. V každom prípade je tento rum prísľubom nezabudnuteľného zážitku. Vďaka svojmu bohatému dedičstvu a vynikajúcemu remeselnému spracovaniu nie je rum S.B.S PANAMA Oloroso Cask Finish len nápojom, ale cestou chutí, ktorá vás prenesie do srdca Panamy.

Nezabudnite, že toto nie je len tak hocijaký rum - je to chuť toho najlepšieho z Panamy, ktorú vám prinášame vo fľaši. Tak prečo čakať? Doprajte si S.B.S PANAMA Oloroso Cask Finish ešte dnes. Prvý dúšok vás zaujme a posledný vás nechá túžiť po ďalšom.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)