Plantation Rum PANAMA 2007 Syrah Cask Maturation Edition 2021 46,2% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Rum z jedného suda | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plantation Rum PANAMA 2007 Syrah Cask Maturation Edition 2021 46,2% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Vychutnajte si tropický útek s naším rumom Plantation Rum Panama Syrah Cask Maturation Edition. Tento vynikajúci rum zrel v sudoch po víne Syrah, čím získal výnimočný chuťový profil. Každý dúšok pripomína zrelé banány, opečený kokos a náznak korenia - presne ako balzamová panamská noc. Je to viac ako len nápoj, je to zážitok vo fľaši. Dodáva sa v štýlovej darčekovej škatuli a je fantastickým darčekom pre znalcov rumu alebo tých, ktorí chcú objavovať nové chute. Utečte do raja s každým nalitím nášho rumu Plantation Rum Panama Syrah Cask Maturation Edition.

46,29 €

46,29 € Bez DPH

Popis
Objavte jedinečnú a lákavú chuť Plantation Rum Panama Syrah Cask Maturation Edition. Tento nádherne spracovaný rum je nádherným spojením najlepších panamských liehovín, ktoré dozrievali vo vzácnych sudoch po víne Syrah a ponúkajú skutočne osobitý chuťový profil.

V každej fľaši nájdete bohatý, zlatistý rum, ktorý bol odborne vyrobený zo starostlivo vybranej cukrovej trstiny, dokonale vydestilovaný a roky dozrieval vo vyskúšaných drevených sudoch. Čo však tento rum Plantation Rum skutočne odlišuje, je jeho záverečná fáza zrenia vo vínnych sudoch Syrah, ktorá dodáva chuti výnimočnú hĺbku a komplexnosť.

Každý dúšok tohto rumu odhaľuje symfóniu chutí, ktorá sa začína hladkou, hrejivou zmesou karamelu a vanilky, prechádza do prívalu tropického ovocia a korenia a končí dlhým, dlhotrvajúcim záverom s tónmi opečeného duba a sladkého vína. Je to nezameniteľná chuťová cesta, ktorá určite nadchne aj tie najnáročnejšie chuťové bunky.

Tento rum však nie je len o chuti. Je to aj pastva pre zmysly. Od okamihu, keď otvoríte zátku, vás privíta lákavý buket zrelého ovocia, korenia a kvetinových tónov, ktorý dráždi váš nos a pripravuje pôdu pre nadchádzajúci pôžitok.

Rum Plantation Rum Panama Syrah Cask Maturation Edition sa predáva v štýlovej darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom pre znalcov rumu alebo luxusným potešením pre vás. Nie je to len fľaša rumu - je to pozvánka na vychutnanie skutočne výnimočného alkoholu, ktorý bol s láskou vyrobený, jeden sud za druhým.

Vychutnajte si tento prémiový rum samostatne, s ľadom alebo ako hlavnú ingredienciu svojho obľúbeného kokteilu. Vychutnajte si jeho výrazné chute a vydajte sa na zmyslovú cestu, ktorá vás zavedie priamo do srdca Panamy. Ochutnajte rozdiel s Plantation Rum Panama Syrah Cask Maturation Edition. Vaše chuťové bunky vám poďakujú!
Tabuľka dát
Plantation
Nové
chat Komentáre (0)