Plantation Rum GUATEMALA VSOR Madeira Finish delicando Edition 2023 49,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Rum z jedného suda | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plantation Rum GUATEMALA VSOR Madeira Finish delicando Edition 2023 49,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Vychutnajte si vynikajúcu chuť rumu Plantation Rum Guatemala VSOR Madeira Finish delicando Edition. Tento jedinečný rum, dokonale vyzretý v srdci Guatemaly, sa vyznačuje bohatou, sofistikovanou paletou, odborne dokončenou v sudoch po Madeire pre jemnú, ale ohromujúcu sladkosť. Jeho dekadentné tóny ovocia, korenia a čokolády očaria vaše zmysly, zatiaľ čo jeho hladký záver zanechá trvalý dojem. Ideálny pre milovníkov rumu alebo tých, ktorí hľadajú jedinečný darček, je krásne prezentovaný v prémiovej darčekovej škatuľke. S každým dúškom uvoľnite ducha Guatemaly a nechajte sa uniesť na cestu chutí. Zažite kúzlo rumu Plantation ešte dnes.

55,79 €

55,79 € Bez DPH

Popis
Zažite chuť tropov s naším rumom Plantation Rum Guatemala VSOR Madeira Finish delicando Edition. Tento jedinečný rum sa s láskou vyrába v nádhernej krajine Guatemala, ktorá je známa výrobou niektorých z najlepších liehovín na svete. Rum je dokonale vyzretý s označením VSOR (Very Superior Old Rum), čo zaručuje, že dostávate prvotriedny produkt.

Náš rum Plantation Rum má špeciálnu príchuť - povrchovú úpravu Madeira. Tento proces zahŕňa dodatočné zrenie v sudoch po madeire, čo je druh vínneho suda. Výsledkom je rum, ktorý v sebe nesie nádych sladkého, plného vína a obohacuje tradičné rumové chute o výraznú vrstvu komplexnosti.

Táto edícia delicando je limitovanou edíciou, čo zaručuje jedinečný zážitok, ktorý ju odlišuje od bežnej. Každý dúšok odhaľuje starostlivé remeselné spracovanie a pozornosť venovanú detailom, ktoré sú súčasťou každej fľaše.

Plantation Rum Guatemala VSOR Madeira Finish delicando Edition nie je len nápoj - je to zážitok. Môže sa pochváliť bohatou, hlbokou jantárovou farbou a zvodnou arómou. Na jazyku vás čaká harmonická zmes sladkých a korenistých tónov s hladkým, dlhotrvajúcim záverom, po ktorom budete chcieť viac.

Je zabalená v elegantnej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček pre milovníkov rumu alebo pre každého, kto oceňuje kvalitný destilát. Či už ho kupujete na špeciálnu príležitosť alebo len tak pre potešenie, náš rum Plantation vás určite zaujme.

Pozdvihnite svoj zážitok z rumu s naším rumom Plantation Rum Guatemala VSOR Madeira Finish delicando Edition. Je to rafinovaný rum. Objavte ten rozdiel ešte dnes.
Tabuľka dát
Plantation
Nové
chat Komentáre (0)