Plantation Rum JAMAICA 2012 Calvados Finish delicando Edition 2023 50,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Rum z jedného suda | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plantation Rum JAMAICA 2012 Calvados Finish delicando Edition 2023 50,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Objavte exotickú chuť nášho rumu Plantation, jamajského rumu Calvados Finish delicando Edition. Tento jedinečný rum ponúka podmanivú zmes tropických chutí s hladkým záverom z kalvadosu a prináša vzrušujúci zvrat v tradičnom rumovom zážitku. Je prezentovaný v štýlovej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre každého milovníka rumu. Vychutnajte si ducha Karibiku v každom dúšku nášho rumu Plantation, vytvoreného tak, aby dráždil vaše chuťové poháriky. Tak prečo čakať? Doprajte si autentickú chuť Jamajky ešte dnes a nechajte svoje zmysly odplávať!

46,29 €

46,29 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si tropickú chuť Plantation Rum Jamaica Calvados Finish delicando Edition! Tento prémiový rum, krásne zabalený v darčekovej škatuľke, je lahôdkou pre každého nadšenca rumu alebo príležitostného konzumenta. Tento rum, destilovaný na Jamajke, nesie v každej kvapke ducha ostrova a ponúka živú, slnkom zaliatu chuť, ktorá vás prenesie na piesočnaté pláže Karibiku.

Jedinečný záver Calvadosu je miestom, kde tento rum skutočne žiari. Po počiatočnom dozrievaní na Jamajke sa rum prevezie do Francúzska na druhé dozrievanie v sudoch Calvados. To dodáva rumu jemný jablkový a hruškový nádych, charakteristický pre preslávenú francúzsku jablkovú pálenku, ktorý dodáva komplexnej chuti nádherný nádych.

Výsledok? Rum s očarujúcim jantárovým odtieňom a sofistikovanou zmesou tropického ovocia, teplého korenia a nádychom francúzskych jablkových sadov. Na jazyku si vychutnáte symfóniu chutí - od hlbokej melasy a korenistého dubu až po jemný ovocný záver. Tento hladký rum s plnou chuťou je ideálny na vychutnávanie čistého rumu alebo rumu s ľadom.

Plantation Rum Jamaica Calvados Finish delicando Edition sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, vďaka čomu je vynikajúcim darčekom na špeciálne príležitosti alebo hodnotným doplnkom vášho domáceho baru. Tak prečo čakať? Doprajte si bohatú karibskú dobrotu tohto rumu a nechajte jeho chute tancovať na vašich chuťových pohárikoch. Nezabudnite, že dobrý rum je viac ako nápoj, je to zážitok.
Tabuľka dát
Plantation
Nové
chat Komentáre (0)