Plantation Rum GUYANA Single Cask Teeling Whiskey Cask Finish 2007 53,6% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Rum z jedného suda | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plantation Rum GUYANA Single Cask Teeling Whiskey Cask Finish 2007 53,6% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Hľadáte jedinečný darček pre znalca rumu? Pozrite si náš rum Plantation Rum GUYANA Single Cask Teeling Whisk(e)y Sudová úprava. Tento prémiový rum, ktorý sa destiluje a plní do fliaš v Guyane, zreje v sudoch Teeling Whisk(e)y sudoch pre výnimočný záver. Výsledok? Hladký, bohatý rum s nádychom sladkej whisky. Ideálny na popíjanie čistého rumu alebo na miešanie do koktailov. Dodáva sa v štýlovej darčekovej škatuľke, ktorá je pripravená prekvapiť a potešiť obdarovaného. Objavte svet rumu s touto vynikajúcou zmesou!

57,39 €

57,39 € Bez DPH

Popis
Milujete rum? Potom musíte vyskúšať Plantation Rum GUYANA Single Cask Teeling Whisk(e)y Sudová úprava. Tento úžasný rum je potešením pre všetky zmysly. Hneď po otvorení fľaše vás privíta bohatá, nezameniteľná vôňa, ktorou sa môžu pochváliť len tie najlepšie rumy. Ale počkajte, kým si dáte dúšok - vtedy sa začne skutočné kúzlo.

Tento rum Plantation Rum Guyana Single Cask je jedinečná zmes, ktorá dozrieva v sude Teeling Whisk(e)y Cask, čo mu dodáva jedinečnú chuť, ktorú inde ťažko nájdete. Prvý dúšok prináša hladkú, plnú chuť s nádychom horkej čokolády, karamelu a tropického ovocia. Keď skĺzne do hrdla, zanecháva hrejivú, korenistú dochuť, ktorá pretrváva a robí z každého dúšku nezabudnuteľný zážitok.

Čím sa však tento rum Plantation odlišuje od ostatných? Všetko je to v závere. The Teeling Whisk(e)y Cask Finish dodáva jeho chuti výrazný nádych, čím zvyšuje jeho prirodzenú bohatosť a komplexnosť. Je to zážitok, ktorý si treba vychutnať, nie uponáhľať.

Tento rum sa navyše dodáva v krásnej darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom pre milovníkov rumu. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho chcete dopriať vysokokvalitný rum, Plantation Rum GUYANA Single Cask Teeling Whisk(e)y Cask Finish je voľba, ktorú nebudete ľutovať.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta kvalitných rumov s týmto majstrovským dielom. Pamätajte, že dobré veci netrvajú večne a tento medzi ne rozhodne patrí. Vezmite si fľašu ešte dnes a nechajte sa jeho bohatou, komplexnou chuťou vziať na cestu, na ktorú nikdy nezabudnete!
Tabuľka dát
Plantation
Nové
Brand
Teeling
chat Komentáre (0)